Acest concurs a expirat în data de 2014-11-16. Vezi concursurile active aici.
Ai pana la 3 RATE la magazinele de moda si la orice supermarket!

Supermarket? Orisicare! Fashion shop? In fiecare! CardAvantaj la toate merge-n 2 sau 3 RATE!

Da, ai auzit bine: Toate magazinele de tip supermarket sau fashion din Romania sunt partenerele noastre in perioada urmatoare, 30.08 – 15.11.2014.  Poti cumpara fara griji – asa cum iti place – iar plata o poti imparti in 2 rate, daca este cuprinsa intre 50 si 150 lei sau in 3 rate daca este peste 150 lei.

Beneficiaza de campania promotionala orice persoana fizica, care indeplineste toate conditiile urmatoare:

  • varsta de minim 18 ani;
  • domiciliul/resedinta in Romania;
  • detinatori (titulari) de CardAvantaj (Standard/Clasic, Gold si Platinum); Inca nu ai CardAvantaj?  Aplica acum!
  • a efectuat tranzactii prin intermediul CardAvantaj in locatii comerciale de tip supermarket si magazine de articole vestimentare si accesorii de pe teritoriului Romaniei, din afara retelei de magazine partenere Credit Europe Bank, care accepta ca modalitate de plata carduri de credit MasterCard si Visa.

Campania va fi lansata la data de 30 august 2014, ora 00:00 si se va desfasura pana la data de 15 Noiembrie 2014, ora 23:59.

Toate persoanele fizice care indeplinesc cumulativ conditiile de mai sus beneficiaza de aceasta campanie promotionala dupa cum urmeaza:

  • postarea automata in 2 rate fara dobanda a fiecarei tranzactii cu valoare cuprinsa intre 50 lei - 150 lei efectuate atat in mediul online cat si in locatiile comerciale de tip magazine supermarket si magazine de articole vestimentare si accesorii de pe teritoriulRomaniei, din afara retelei de magazine partenere Credit Europe Bank.
  • postarea automata in 3 rate fara dobanda a fiecarei tranzactii cu valoare mai mare de 150 lei efectuate atat in mediul online cat si in locatiile comerciale de tip supermarket si magazine de articole vestimentare si accesorii de pe teritoriul Romaniei, din afara retelei de magazine partenere Credit Europe Bank.