108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta cu GPS Evotab 3G!

 admin  2014.05.27  Tablete,Concursuri cu jurizare  2335

concurs Pro FM

Greeg si Onuc prezinta: Campionatul de #selfieProFM!

Iti faci selfie inca de cand nici nu stiai ca se spune asa? Tu esti omul nostru! Scoate un selfie de la naftalina sau fa-ti unul cat ai zice 1, 2, 3 si incarca-l pe Twitter, Facebook sau Instagram cu #selfieprofm.

Cum participi?

Posteaza un selfie pe contul TAU de Facebook, Twitter sau Instagram si nu uita sa pui hashtag-ul #selfieprofm. ATAT! :) Nu trebuie sa mai faci nimic. Poza ta intra automat in concurs si toata lumea o poate vedea pe pagina de concurs.

Fii cu ochii pe concurenta si cu urechile pe ProFM! Specialistii in selfie, Greeg si Onuc, dau o tableta 3G celui mai rasarit inscris in concurs!

Actiunea „Campionatul de selfie Pro FM” se deruleaza in intervalul 21 mai 2014 – 3 iunie 2014 pe teritoriul Romaniei

Premiul concursului consta intr-o tableta cu GPS Evotab 3G 7” IPS.

Castigatorul va fi desemnat de catre realizatorii emisiunii matinale de radio “Alarma Pro FM”, Greeg si Onuc in functie de creativitatea fotografiilor incarcate si va fi anuntat pe site-ul www.profm.ro la data de 4 iunie 2014 si contactat de Organizator pe baza datelor completate de acesta in formularul de inscriere. 


PARTICIPA LA CONCURS

#selfieprofm concurs Pro FM hashtag Greeg si Onuc Alarma Pro FM concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.