108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Campanie: Castiga bani cu Viespar!

   2013.01.31    1712

Campanie: Castiga bani cu Viespar!

  Bine ai venit! Viespar este cea mai complexa platforma GPT (Get Paid To) din Romania. Practic, esti platit pentru a rezolva diverse taskuri simple. Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau. Castiga bani cu Viespar! I. Iata cum functioneaza:
  1. Iti faci un cont gratuit pe site;
  2. Primesti pe adresa de e-mail si in contul personal diverse misiuni (micro-taskuri);
  3. Din cateva click-uri, rezolvi misiune si primesti imediat banii in cont;
Foarte important: sistemul va aloca taskuri in mod automat, pe criterii de performanta. De exemplu, primesti prioritate in alocarea de taskuri daca ai profilul completat corect si complet, daca ai inceput deja sa-ti formezi o echipa sau daca ai rezolvat deja in mod corect taskuri care ti-au fost alocate de sistem. Dupa rezolvarea unui numar relevant de taskuri, sistemul iti va genera o nota (indicele general de reputatie), in baza careia se va determina frecventa cu care iti vor fi alocate taskuri noi. Indicele general de reputatie va creste sau va scadea in timp real, in functie de o serie de parametri. Spre exemplu, daca iti sunt atribuite de sistem taskuri pe care accepti sa le rezolvi, dar nu le completezi, acest indice scade, lucru care va atrage dupa sine diminuarea probabilitatii ca sistemul sa-ti aloce un task nou in perioada urmatoare. Exista doua obiective majore pentru care sistemul functioneaza in acest fel:
  1. Utilizatorii seriosi primesc ceea ce merita, adica mai multe taskuri, implicit mai multi bani;
  2. Noi, ca sistem, ne asiguram ca taskurile platite de client ajung la persoane care le vor rezolva in mod corect.
PARTICIPA!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.