Acest concurs a expirat în data de 2014-07-01. Vezi concursurile active aici.
Business Wall of Fame

Cautam cel mai bun concept de aplicatie de business!

Esti dezvoltator de aplicatii si vrei sa le faci cunoscute la cat mai multe companii?

Inscrie-te in concurs, creaza un film in care explici felul in care aplicatia ta poate ajuta companiile in munca zilnica si vei aparea pe primul Business Wall of Fame!

Daca aplicatia ta primeste cele mai multe voturi, vei castiga premii substantiale. Aplicatia ta poate deveni vedeta unei campanii de promovare in valoare de 30.000 euro derulata de Romtelecom, sau poti beneficia de o investitie pentru dezvoltarea aplicatiei de pana la 80.000 euro si poti fi partener Deutsche Telekom, aplicatia ta ajungand astfel la 1,3 milioane clienti din 6 tari. 

Concursul se va desfasura de la 22 aprilie 2014 pana la 30 iunie 2014:

  • Perioada pentru inscrierea aplicatiilor: 22 aprilie 2014 – 22 mai 2014
  • Perioada pentru evaluare a aplicatiilor de catre votanti: 5 mai 2014 – 30 iunie 2014
  • Dezvoltatorii si Votantii castigatori vor fi selectati: 
    • pana in 31 iulie 2014 pentru Croatia si Romania
    • pana in 15 august 2014 pentru Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si pentru sectiunile international suplimentare

Ce trebuie sa faci?

  1. Completeaza formularul de inscriere: Te rugam sa descrii intr-o fraza felul in care aplicatia ta poate ajuta oamenii de afaceri si incarca un film de 30 de secunde. Aici gasiti instructiuni pentru crearea materialului video.
  2. Felicitari! Aplicatia ta a ajuns pe Business Wall of Fame.
  3. Sa inceapa concursul! Acum poti primi voturi. Asigura-te ca ti-ai informat prietenii si partenerii de afaceri despre aplicatia ta, astfel incat sa primesti cat mai multe voturi.
  4. Pregateste-te pentru etapa finala! Daca aplicatia ta se va regasi in top 10 cele mai votate aplicatii din Romania, veti merge in runda urmatoare a concursului, in care juriul de experti va desemna aplicatia castigatoare.

Ai aplicat pentru toate cele 6 tari in care se desfasoara concursul? Atunci juriul international va selecta aplicatia invingatoare dintre cele 10 aplicatii care au adunat cele mai multe voturi din toate tarile.

Premii:

Cel mai bun concept de aplicatie din Romania

Cautam cel mai bun concept de aplicatie de business din Romania. Ai o aplicatie cloud dedicata companiilor mici si mijlocii? Este deja functionala sau va fi gata in cel mult 3 luni? Atunci inscrie-te si poti castiga premii substantiale!

  • Locul 1: Aplicatia ta va deveni vedeta unei campanii de promovare in valoare de 30.000 euro derulata de Romtelecom si vei deveni Partener Romtelecom Cloud, iar aplicatia ta va fi inclusa in portofoliul Romtelecom de servicii cloud, fiind promovata spre vanzare catre mai mult de 150.000 clienti business.
  • Locurile 2 si 3: Vei deveni Partener Romtelecom Cloud, iar aplicatia ta va fi inclusa in portofoliul Romtelecom de servicii cloud, fiind promovata spre vanzare catre mai mult de 150.000 clienti business.

Premii suplimentare

  • Cea mai buna aplicatie internationala

O aplicatie internationala dezvoltata pentru toate cele 6 tari participante in concurs va concura in acelasi timp si pe cele 6 piete si va putea castiga premii suplimentare. Aceasta trebuie sa ruleze in limba engleza si optional in limbile locale ale celor 6 tari.

Premiul este:

  • devii Partener Cloud al Deutsche Telekom in cele 6 tari participante, iar aplicatia ta va ajunge pe o piata de pana la 1,3 milioane de companii
  • excursie la laboratorul de inovatii T-Lab Berlin
  • Cel mai bun concept de aplicatie start-up

Startup-urile care au creat concepte de aplicatii care vor fi lansate inainte de sfarsitul anului 2014 pot de asemenea participa in concurs si pot castiga premii:

  • oportunitatea de a primi o investitie de 80.000 Euro de la Hub:raum pentru dezvoltarea aplicatiei
  • invitatie la Long Night of Start-ups, eveniment important desfasurat in Berlin de catre T-Labs Berlin, beneficiind de un stand propriu in cadrul evenimentului.
  • Si votarea aduce castiguri!

Toti reprezentantii companiilor mici si mijlocii care voteaza si devin suporteri ai celei mai bune aplicatii de business din Romania devin eligibili de a castiga promovare pentru compania lor in valoare de 10.000 euro in cadrul unei campanii de comunicare derulata de catre Romtelecom.