Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Hotpoint - 5 ani garantie.

Campania promotionala "Hotpoint - 5 ani garantie"  se desfasoara in perioada 01 ianuarie 2015 - 30 aprilie 2015, pe teritoriul Romaniei.

Inregistrarea si revendicarea garantiei extinse se pot face in perioada 01 ianuarie 2015 - 30 mai 2015 pe site-ul hotpoint.ro sau prin posta, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data achizitiei produselor, inscrisa pe factura.

In aceasta promotie sunt eligibile toate produsele sub marca Hotpoint achizitionate numai in aceasta perioada si in conditiile de mai sus: aragaz, frigider, combina frigorifica, cuptor, plita, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, uscator, congenlator, cuptor cu microunde, masina de cafea incorporabila.

Pentru a participa la aceasta promotie cumparatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 01 ianuarie - 30 aprilie 2015 produsele mentionate mai sus si apoi sa inscrie datele personale si ale produsului achizitionat pe formularul online aflat la adresa hotpoint.ro

In cazul in care nu au reusit sa completeze formularul online, cumparatorii pot trimite formularul de inregistrare tiparit, completat, catre Indesit Romania. Formularul de inregistrare este parte a cuponului de garantie extinsa Hotpoint care insoteste in magazin, in mod obligatoriu, produsele comercializate de catre Indesit Romania. Pentru a putea intra in aceasta promotie cumparatorii trebuie sa solicite comerciantului cuponul de garantie extinsa.

Cuponul de garantie extinsa contine, acoperit, un code unic de inregistrare ce trebuie inscris pe formular. Pentru a vedea codul, suprafata acoperitoare trebuie inlaturata prin razuire.

Dupa inscrierea datelor personale si referitoare la achizitie, participantii vor primi in mod automat garantia extinsa de 5 ani calculata de la data achizitiei.