77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Black Friday evoMAG! Preturi foarte mici prin discounturi consistente la o gama variata de produse!

   2012.11.17    1541

Black Friday evoMAG! Preturi foarte mici prin discounturi consistente la o gama variata de produse! Vineri, 23 noiembrie, aveti posibilitatea sa beneficiate de acelasi avantaje ca “ pe ocean “, in SUA: preturi foarte mici prin discounturi consistente la o gama variata de produse!
Produse evoMAG.ro
  De ce? In state, prima zi de vineri de dupa “ Ziua Recunostintei  / Thanksgiving Day” reprezinta inceputul perioadei de achizitii febrile pentru Sarbatorile de iarna: Black Friday / Vinerea Neagra. Asa ca, de regula, magazinele doresc sa ofere un inceput foarte bun clientilor prin oferte attractive, mai ales scaderi considerabile de preturi. Totodata marea parte a firmelor ofera angajatilor liber cu ocazia acestei zile. De aici provine si termenul de “Ziua Neagra” – datorita traficului foarte aglomerat si dificil din aceasta zi festiva (la radacinile sale termenul, original din Philadelphia, era folosit pentru caracterizarea traficului de dupa “ Ziua Recunostintei”). Dar, in mediul electronic, numele Black Friday a capatat valente pozitive si economice.
Produse evoMAG.ro
  Asadar evoMAG va lumineaza Ziua Neagra prin SUPER OFERTE stralucitor de attractive pe care le comandati foarte usor, din confortul propriului camin sau birou! Spor la cumparaturi si nu uitati: departamentul nostrum de relatii cu publicul va sta mereu la dispozitie!

PARTICIPA LA CONCURS