Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Black Friday ZorileStore! Reduceri la toate articolele de pana la 60%!
ZorileStore a început ca o reţea de magazine pe litoralul Mării Negre în urmă cu 6 ani. Beneficiind de un depozit propriu și având astfel avantajul unei aprovizionări foarte eficiente, compania a decis in 2011 să-şi extindă prezenţa în mediul online pentru a deservi publicul fidel de pe litoral şi în lunile din afara sezonului estival. Brandul Zorile Store se diferenţiază prin noutatea şi complexitatea colecţiilor de branduri comercializate, prin rapiditatea livrării şi prin inovaţie (ex: vizualizarea 360° a produselor pe site). Acestea susţin promisiunea brandului: „Poţi fi tu, fără să aştepţi prea mult”.
ZorileStore
ZorileStore.ro se alatura Black Friday Toate articolele de pe ZorileStore.ro vor fi reduse de Black Friday!

Constanța 19.11.2012  ZorileStore.ro, magazin online ce comercializeaza articole de îmbrăcaminte, încaltaminte și accesorii, proaspăt caștigator la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la secțiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online, participa la Black Friday. În cadrul aceastui eveniment, se vor face reduceri la toate articolele de pe site de până la 60%. De reduceri va beneficia inclusiv întreaga colecție toamnă-iarnă 2012, aceasta va fi redusă cu minim 20%.

Adelina Oprea, manager marketing ZorileStore: “În acest an am hotarât  să participăm  si noi la Black Friday. Ne-am pregatit temeinic în acest sens, Adriana si Ștefan Liute de la Storience s-au ocupat de conceptul și vizualul campaniei iar pentru că estimam o creștere a traficul cu minim 100% baieții de la ContentSpeed au pregatit site-ul astfel încât clienții să nu intampine nici o problema la navigare . Ca si noutate, am decis ca Black Friday să nu se mențina doar pentru ziua de vineri, ci va fi un eveniment care se va intinde pe parcursul întregului weekend. Astfel, Black Friday va fi lansat pe 23.11.2012ora 0:00 si se va inchide oficial pe data de 25.11.2012 orele 23.59, in toată această perioada  echipa de la relații cu clienții va lucra din zori in zori.

În cadrul acestui eveniment, pe magazinul nostru online va avea loc si o premieră. Serviciul implementat de noi, primul de acest gen din România, cel cu vizualizare la 360 grade, va suferi o imbuntațire majoră. Astfel, articolele promovate  în campanie vor avea o noua prezentare întrucât vom avea modele ce vor înlocui manechinul din carbon.  În acest fel, clienții vor putea  face o idee mult mai buna vis`a`vis de felul in care arată articolul.”
 Articolele comercializate de ZorileStore.ro  cuprind mai multe branduri, foarte cunoscute in domeniu, calitatea și originalitatea lor fiind astfel garantate. Printre brandurile comercializate de magazinul ZorileStore.ro se numară: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police si multe altele.
ZorileStore