Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Black Friday Weekend Bebebliss! Reduceri pentru toate produsele!
Carucioare Copii, Magazin Copii, Scaune Auto, Articole Copii Dorim sa anuntam pe aceasta cale implicare noastra in campania Black Friday. La noi va fi sub forma prelungita Black Friday Weekend 23-25.11.Reducerile vor fi pentru toate produsele de pe site inclusiv cele care beneficiaza momentan de discount.
Bebebliss.ro
Multimea magazinelor ce comercializeaza articole pentru copii fac dificila misiunea parintilor de a se decide de unde sa comande.Mai jos va prezentam 10 motive pentru care merita sa alegeti sa deveniti clientul nostru, si cu siguranta nu veti regreta.
 1. Bebebliss.ro este singurul magazin online pentru copii ce aplica un sistem de fidelizare a clientilor. Mai multe detalii gasiti  aici.
 2. Bebebliss.ro ofera transport gratuit pentru orice produs a carui valoarea depaseste 400 lei. Transportul gratuit este valabil pentru orice localitate din tara unde exista sediu FanCourier.
 3. Bebebliss.ro incearca sa ofere clientilor sai cel mai bun pret de pe piata. Din acest motiv aplicam strategia „Ai gasit undeva mai ieftin?” - arata-ne unde si ai numai de castigat. Mai multe detalii  aici.
 4. Bebebliss.ro comercializeaza o gama variata de produse pentru copii, astfel incat d-voastra ca parinti sa puteti face alegerea cea mai buna pentru copilasul d-voastra. Cautati un produs si nu il gasiti la noi pe site? Spuneti-ne despre ce produs este vorba si vom face tot posibilul sa-l introducem in gama noastra de produse.
 5. Toate articolele comercializate pe Bebebliss.ro sunt originale, noi si provin de la importatorul oficial al brandului respectiv in Romania, ce ofera grantia corespunzatoare fiecarui produs.
 6. Consultantii de vanzari de la Bebebliss.ro sunt bine informati si sunt intotdeauna gata sa va asiste astfel incat sa alegeti articolele ce corespund cel mai bine nevoilor d-voastra.
 7. Livrarea produselor aflate pe stoc se face deregula in 24 ore de la confirmarea comenzii. Durata maxima pentru livrarea produselor este de 72 ore.
 8. Bebebliss.ro nu lucreaza cu taxe sau alte costuri asunse. Suma exacta de plata va va fi comunicata odata cu confirmare comenzii.
 9. Orice produs poate fi returnat in 10 zile de la receptie atata timp cat corespunde cerintelor prezentate aici. Noi va vom returna banii in cel mai scurt timp.
 10. Bebebliss.ro nu este doar un alt magazin online ce vrea sa faca cat mai multe vanzari. Inainte de a fi echipa Bebebliss suntem in primul rand parinti.