Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Black Friday CrystalGifts! O reducere de 15% - 35% din pretul produsului!

Black Friday CrystalGifts! O reducere de 15% - 35% din pretul produsului!

Magazin de cadouri personalizate si materiale promotionale online pentru cele mai frumoase ocazii din viata ta si a celor dragi tie!

  • Fotocristale (cristale de diferite forme si dimensiuni)
  • Ceramica (cani, farfurii,...)
  • Textile (tricouri, cravate, genti, rucsacuri, mousepad-uri,...)
  • Brelocuri
  • Magneti
  • Insigne
  • pentru barbati ,femei, copii, majorat, craciun, paste, valentine's day, 8 Martie, 1 Iunie,
  • toate personalizate cu poza ta sau a celor dragi tie si cu textul tau!

Noi dam o dimensiune unica fotografiei! Transferam imagini foto color sau alb negru in cristale de diverse forme si dimensiuni pe cani, tricouri, insigne, magneti, cravate, globuri foto, mousepaduri, perini, etc.

FOTOCRISTAL- tehnica prin care ai posibilitatea sa-ti imprimi fotografiile preferate in cele mai frumoase cristale. Aceeasi imagine este vizibila pe toate fetele cristalului. Fotografiile nu mai sunt imprimate pe hartie fotografica ci in interiorul cristalelor! Fotocristalele personalizate sunt cele mai frumoase cadouri pe care le poti face celor dragi la aniversari, de ziua indragostitilor, de craciun, de 8 martie de pasti sau cu orice alta ocazie!Fotografiile in cristal au o frumusete si o eleganta deosebita.  Acum poti avea fotografiile tale in cristal de diferite forme si dimensiuni, brelocuri de cristal personalizate, suporturi de carti de vizita, ceasuri, inimi, mere,cuburi,  etc toate personalizate cu fotografiile tale preferate imprimate in cristal.Imagineaza-ti bucuria celor dragi cand isi vor vedea fotografiile preferate in cristale pe care le pot vedea zilnic .

Nu este o simpla fotografie! Este o fotografie imprimata in interiorul cristalului!  Ce altceva ar putea fi mai frumos decat sa faci cadou un fotocristal? Cristale - cele mai frumoase cadouri pentru orice ocazie!

CrystalGifts.ro

Introduceti codul: BlackFriday la cod cupon (caseta) si vei primi o reducere de 15% din pretul produsului.*Oferta este valabila in 23 noiembrie 2012, pana la orele 23:59!
CrystalGifts.ro
Introduceti codul: BlackFridayCraciun la cod cupon (caseta) si vei primi o reducere de 35% din pretul produsului.*Oferta este valabila in 23 noiembrie 2012, pana la orele 23:59!*Aceasta oferta nu se aplica achizitiilor din trecut si nu poate fi combinate intre ele sau cu alte oferte promotionale. Oferte valabile numai pe CrystalGifts.