Acest concurs a expirat în data de 2014-06-12. Vezi concursurile active aici.
Be a Rebel

Campania "BE A REBEL" este organizata si se desfasoara in perioada: 22.05.2014 – 11.06.2014 pana la ora 23.59.59.

Participantii la prezenta Campanie trebuie sa:

  • Intre pe pagina de Facebook STR8 my way Romania si sa acceseze aplicatia speciala de concurs denumita "BE A REBEL".
  • Daca utilizatorul nu este fan al paginii de Facebook STR8 my way Romania in scopul participarii acesta trebuie sa devina fan al paginii, prin apasarea butonului "Like" ("Imi place").
  • Participantii trebuie sa-si aleaga dintr-o lista de cuvinte existenta in aplicatie, cate cuvinte vor ei, dar nu mai mult de 8 cuvinte prin care sa formeze o afirmatie care apartine unui rebel adevarat. Afirmatiile trebuie formate printr-o propozitie, iar daca sunt incomplete sau daca nu au sens in limba romana vor fi descalificate si nu vor intra in tragerea la sorti.
  • Dupa parcurgerea aplicatiei, participantii trebuie sa introduca datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail), in cadranul dedicat si numarul bonului de cumparaturi pe care figureaza un produs STR8 Rebel Deodorant + orice alt produs STR8.

Vor fi considerate valide doar bonurile fiscale aferente cumparaturilor efectuate in perioada 22.05.2014 – 11.06.2014 si inscrise in concurs in aceeasi perioada. Fiecare bon emis in aceasta perioada ce contine minim un produs STR8 Rebel Deodorant + orice alt produs STR8 poate fi inscris o singura data in Concurs, inscrierea sa in multiple randuri nefiind considerata valida, chiar daca acesta contine mai multe de 2 Produse Participante. Daca o persoana achizitioneaza in aceasta perioada mai mult de 2 Produse Participante (din care minim un produs STR8 Rebel Deodorant) inscrise pe bonuri separate, fiecare dintre aceste bonuri este considerat valid si poate fi inscris in concurs.

Acestia vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru a castiga marele premiu: o consola Microsoft Xbox One, 500 GB + Kinect Senzor sau unul dintre cele 150 de premii mici din care: 100 buc sunt seturi STR8 Rebel (deodorant si gel de dus) + 1 tricou personalizat si 50 buc cu seturi STR8 Rebel (deodorant si gel de dus) + 1 breloc cu USB de 8 GB.

Un participant se poate inscrie de mai multe ori cu conditia ca numerele bonurilor de cumparaturi sa fie diferite pentru a avea mai multe sanse de castig, insa poate castiga un singur premiu.

Premiile oferite in cadrul prezentei Campanii promotionale o consola Microsoft Xbox One, 500 GB + Kinect Senzor sau unul dintre cele 150 de premii mici din care: 100 buc sunt seturi STR8 Rebel + 1 tricou personalizat si 50 buc cu seturi STR8 Rebel + 1 breloc cu USB de 8 GB.

Fiecare set Str8 Rebel contine un gel de dus STR8 Rebel 250 ml si un deodorant STR8 Rebel 150 ml.

Tragerea la sorti pentru desemnarea premiilor campaniei va avea loc in data de 13.06.2014 in prezenta unui reprezentant al Agentiei si a unui Avocat. La tragerea la sorti participa toate inregistrarile valide din perioada concursului si se vor extrage: castigatorul pentru consola Microsoft Xbox One, 500 GB + Kinect Senzorcu 5 rezerve, cei 100 de castigatori ai seturilor STR8 Rebel + 1 tricou personalizat cu 30 de rezerve si cei 50 de castigatori ai seturilor STR8 Rebel + 1 breloc cu USB de 8 GB cu 20 de reserve.