76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
39
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Au inceput zilele ofertelor tari Samsung la electronice si electrocasnice!

 admin  2014.07.10  Electronice,Promotii,Electrocasnice  1248

promotie Samsung

Au început zilele ofertelor tari Samsung la electronice și electrocasnice! 

E mai ușor să cumperi la reducere, și încă și mai ușor să cumperi în 12 rate, fără dobândă! Ai patru zile pentru a-ți comanda produse Samsung la promoție. Ar fi o nebunie să nu profiți!

Promoțiile prezentate sunt valabile doar în perioada 10 - 13 iulie 2014, în limita stocului disponibil.

Cumpără acum de la eMAG și poți plăti oricum îți dorești - fie la livrare, fie cu cardul, online. Iar dacă îți dorești să ridici personal produsele dintr-unul dintre showroom-urile noastre, ne poți găsi în București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești sau Timișoara.

Servicii speciale eMAG:

  • Deschiderea coletului la livrare: La eMAG platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit in stare perfecta ce ai comandat. Vezi mai multe detalii despre acest serviciu aici.
  • Garantia Plus 1 an sau 2 ani: Extinde acum garantia produsului tau la cel mai bun pret! Te bucuri de garantie extinsa de pana la 5 ani, Pick-Up & Return gratuit, prioritate in service si inlocuirea produsului in caz de reparari repetate. Vezi mai multe detalii despre acest serviciu aici
  • 30 de zile drept de retur: La eMAG e OK sa te razgandesti. Ai 30 de zile intregi Poti returna produsele achizitionate in maxim 30 de zile de la cumparare, chiar daca le-ai folosit si indiferent de motiv. Vezi mai multe detalii despre acest serviciu aici. 

PARTICIPA LA CONCURS

promotie Samsung promotie electronice promotie electrocasnice