Acest concurs a expirat în data de 2014-07-01. Vezi concursurile active aici.
Ai noroc de-un Pițigoi

Campania publicitară "Ai noroc de-un Pițigoi" este organizată şi se desfăşoară în perioada 30 mai 2014 – 30 iunie 2014 în toate magazinele Profi ale Organizatorului operaţionale la data de 30 mai 2014.

În vederea participarii la Campania publicitară „Ai noroc de-un Pițigoi!” clienţii trebuie:

  • să achizitioneze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală sa fie de minimum 25 lei/bon fiscal (tva inclus); Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare. 
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat in magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal şi clientul poate intra în aplicaţia „Ai noroc de-un Pitigoi!” de pe infokiosk având şansa de a câştiga o jucarie de plus denumită „ Piţigoi”.
  • să ruleze aplicaţia „Ai noroc de-un Pitigoi!”
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea eventualei validări ca şi câştigător.

Un bon fiscal este câştigator doar dacă după scanarea la infokiosk, aplicaţia rulată indică 3 sigle Profi::

  • În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infokioskului apar alte figuri (in orice combinaţie de Piţigoi şi sigle Profi), bonul fiscal este declarat necâştigător.
  • În cazul în care, în urma rulării aplicaţiei aceasta indică 3 sigle Profi ca în figura de mai sus, participantul se va adresa şefului de magazin în vederea validării drept câştigător şi atribuirii premiului. 

Pentru validarea drept câştigător, participantul trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  • să aiba drept de participare, conform secţiunii 4;
  • să prezinte în original bonul fiscal câştigător prin care face dovada că a facut cumpărături din magazinul Profi în valoare de minim 25 lei. Bonurile fiscale care sunt modificate, deteriorate, fotocopiate sau rupte, nu sunt considerate valide.

Bonul fiscal să fie validat de şeful de magazin: Câştigătorul va fi validat  pe loc sau într-un termen de cel mult 24 ore. În situaţia în care din motive independente de voinţa Organizatorului, validarea câştigătorului nu este posibilă în termenul precizat, acesta nu-şi asumă responsabilitatea respectării termenului.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă aplicaţia arată 3 sigle Profi identice. Premiul costă într-o jucărie de pluş “Piţigoi”. Numărul premiilor (jucăriilor de pluș „Pițigoi”) oferite în cadrul campanie este de 7536 bucăţi.