Ai nevoie de un imprumut? Credit de nevoi personale in lei!

Adăugat de concursoman în data de 2013.07.26 • 2514 vizualizări

Ai nevoie de un imprumut? Credit de nevoi personale in lei!

Ai nevoie de un imprumut? Credit de nevoi personale in lei! 

Ai nevoie de un împrumut?

Eşti în orice criză financiară sau aveţi nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere?

Ai nevoie de împrumut pentru a soluţiona datoria sau achita facturile dvs sau de a începe o afacere frumos?

Aveţi un scor de credit mici şi sunt constatare este greu să obţină capitalului împrumutat de la băncile locale şi alte institute financiare?

Hai sa vedem ce posibilitati ai:

1. OTP BANK

Creditul care îți îndeplinește toate dorințele! Ia-ți creditul de nevoi personale de la OTP Bank și poți avea bani și pentru ce-ți trebuie și pentru ce te bucură!

  • Aprobare rapidă în 24h
  • 0 Lei comision de deschidere şi administrare cont curent.
  • 0 Lei comision lunar de administrare credit
  • Recomandat si pentru refinantare
  • A 12-a rată fără dobândă
  • Dobândă fixă pe toată perioada creditului
  • 0 Lei comision de analiza dosar

APLICA ACUM!

2. PROVIDENT ROMANIA

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt. Provident este singura instituţie financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clienţii pot primi banii în 48 de ore de la solicitare, chiar la ei acasă, iar ratele le plătesc în comoditatea propriei locuințe.

Provident acordă împrumuturi în majoritatea judeţelor ţării, singurele județe neacoperite fiind Tulcea, Caraș Severin, Sălaj si Bistrița-Năsăud. Pentru a primi un împrumut un solicitant trebuie să aibă între 21 şi 69 de ani, să locuiască într-o zonă în care Provident acordă împrumuturi, să aibă un venit demonstrabil şi domiciliul stabil.

De ce să alegi Provident • Rapiditate – poţi alege să primeşti banii în 48 de ore • Simplitate – ai nevoie doar de două acte • Rate fixe – ştii toate costurile împrumutului de la bun inceput şi ai rate fixe garantat • Comoditate – poţi opta să primeşti şi să plăteşti împrumutul de acasă

Ia un credit rapid de la Provident!

Oferim împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, fără giranți sau garanții materiale. Nu este nevoie să ne suni! Te sunăm noi și îți spunem tot ce vrei să știi despre împrumuturile noastre.

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp posibil!

3. Forza Rossa Financial Services

Forza Rossa Financial Services - credite acordate de Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza RALFI IFN SA). Valorile brandului Forza Rossa - rapiditate, eficienta, profesionalism - acum sunt transpuse in servicii financiare de inalta calitate, menite sa iti faca orice vis realitate. Stim cat de important este timpul tau si vrem sa te ajutam sa il economisesti. De aceea, am optimizat procesul de acordare a creditelor: timpul pe care dosarul de credit il petrece efectiv in verificare cu institutia financiara este mai mic de 24 ore. Consultantul nostru vine la tine acasa sau la birou si iti raspunde la toate intrebarile, ajutandu-te sa iei decizia potrivita. Te ajutam sa ai parte de o experienta placuta si sigura. Surprizele au o conotatie pozitiva, insa fiecare dintre noi preferam sa mergem la sigur cand vine vorba de finante. Creditele noastre se acorda in lei, pentru a elimina riscul valutar. Rata este fixa pe toata durata creditarii, fara riscul de variatie a indicilor de referinta. De asemenea, mizam pe eficienta. Ai flexibilitate in ceea ce priveste modul de plata a ratelor, dupa cum ti se pare mai eficient, iar banii se vor vira in ce cont alegi; nu exista obligativitatea de a deschide un cont la o anume banca.

Aplica acum la creditul Forza Rossa Financial Services. Completeaza formularul si vei fi contactat in scurt timp de un reprezentant.

APLICA ACUM!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: