Acest concurs a expirat în data de 2014-05-29. Vezi concursurile active aici.
Activia Mic dejun 3 in 1

Concursul "Dimineti 3 in 1 cu Activia Mic Dejun" se va desfasura in datele: 20 Mai 2014 – 28 Mai 2014 (ora 23.59)

La Concursul “Dimineti 3 in 1 cu Activia Mic Dejun” au dreptul sa participe doar persoane fizice cu varsta de cel putin 18 ani impliniti la data inceperii Concursului, cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania. Campania este destinata tuturor membrilor comunitatii Facebook, care au avut activitate in cont inainte de inceperea Campaniei

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare la concurs
  • Participantul trebuie sa se logheze pe www.facebook.com si sa acceseze pagina de Facebook Activia Romania
  • In perioada concursului: 20 Mai 2014 – 28 Mai 2014 (ora 23.59), pentru a putea participa la campanie, consumatorul trebuie sa posteze intr-un status pe pagina personala de Facebook un mesaj despre diminetile 3 in 1 folosind la finalul acestuia #dimineti3in1 #Activia3in1 

Exemple:

  • „Sunt dimineti in care nici cel mai mare culturist nu poate ridica patura de pe mine, noroc ca exista #Activia3in1 pentru #dimineti3in1”
  • „In aceasta dimineata am plecat de acasa cu hainele complet neasortate. E greu sa ai #dimineti3in1 dar ziua devine mai buna cu #activia3in1”

Castigatorii vor fi alesi prin votul unei comisii formate din 3 angajati din S.C. Danone – Productie si Distributie de Produse Alimentare S.R.L. Votul va fi acordat dand note de la 1-10 fiecarei postari. Vor fi alesi drept castigatori primii 10 participanti cu cel mai mare punctaj cumulat.
Un participant intra o singura data in concurs, cu o singura postare.

In cadrul acestui concurs se vor da 10 premii constand in cate un bax (12 buc) de Activia Mic Dejun 3 in 1

Castigatorii Concursului vor fi publicati pe wall-ul www.facebook.com/activia.romania pana pe data de 30 mai 2014.