98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un card cadou eMAG in valoare de 500 lei!

 admin  2017.09.17  Vouchere,Trageri la sorti  245

concurs eMAG

Aboneaza-te la newsletter-ul eMAG Baby si poti castiga 500 lei Card Cadou!

Pentru a participa la campanie, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul eMAG Baby. Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare la newsletter-ul eMAG Baby existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va genera un id de abonare, care este un numar natural unic.

Participarea la campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Premiile campaniei sunt:

  • card cadou eMAG in valoare de 500 lei cu TVA inclus

Fiecare card cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe website-ul eMAG, din categoria Baby. Cardul cadou obtinut de castigator este transmisibil.

Castigatorii vor fi desemnati in etape de premiere desfasurate saptamanal pe perioada campaniei.

Organizatorul campaniei este S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. Campania nu este sponsorizată, asociată, administrată şi nu are nicio legătura cu site-ul Concursoman. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs eMAG castiga premii abonare eMAG voucher eMAGNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.