108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: A inceput Festivalul Toamnei la eMAG!

 admin  2015.10.13  Promotii  1650

promotii eMAG

A inceput Festivalul Toamnei la eMAG.

Umple-ti cosul cu oferte de sezon!

Odată cu schimbările climatice de sezon, distracția se mută înăuntru. Așa că pică la fix reducerile din Festivalul Toamnei: poți să îți iei la ofertă tot felul de gadget-uri care să te facă să uiți de nori și ploaie, și vânt și frig.

Zilele astea le scoți și cu 30 - 50% mai ieftine. 

Vezi ce recomandări am azi pentru tine!


PARTICIPA LA CONCURS

promotii online promotii eMAG reduceri eMAG Festivalul ToamneiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.