Promotii

Promotie: 5 ani de garantie pentru electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG!

Adăugat de concursoman în data de 2014.10.06 • 2024 vizualizări

promotie Electrolux, Zanussi, AEG

Bucura-te de 5 ani garantie fara griji! (2 ani garantie standard + 3 ani extra).

Campania va incepe la 1 octombrie 2014 ora 00:00:00 si se va incheia la 31 Decembrie 2014 ora 24:00:00.

Promotia se aplica doar echipamentelor incorporabile (plite si cuptoarelor incorporabile, masini de spalat vase incorporabile, echipamente frigorifice incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile) – marcile Electrolux, Zanussi si AEG. Echipamentele incorporabile care NU beneficiaza de promotie sunt Hoteluri, indiferent de marca.

In cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera 2 ani garantie legala + 3 ani extragarantie pentru echipamentul / echipamentele achizitionate si aflate in promotie, importate de catre Electrolux Romania SA.

Pentru a participa la campanie, cumparatorul trebuie sa achizitioneze cel putin un echipament aflat in promotie, marca Electrolux, Zanussi sau AEG (echipament frigorific incorporabil, masina de spalat rufe incorporabila, masina de spalat vase incorporabila, plita si cuptor incorporabile), din magazinele participante la promotie, sa achite integral sau in rate achizitia efectuata. Promotia se aplica DOAR produselor importate de catre Electrolux Romania pentru piata romaneasca.

Pentru a beneficia de extragarantia promotionala cumparatorul trebuie sa-si inregistreze produsul/produsele achizitionate, in functie de marca acestora, pe unul dintre pe site-uri: 

  • www.registerelectrolux.com
  • www.registerzanussi.com
  • www.registeraeg.com

Premiul se acorda direct pe certificatul de garantie, validarea lui facandu-se prin inregistrarea produsului / produselor pe website-urile mai sus mentionate. Participantii la aceasta campanie au dreptul sa achizitioneze unul sau mai multe produse aflate in promotie.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS