98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

5% reducere la polita RCA si o supriza pentru tine!

   2013.05.22    1458

5% reducere la polita RCA si o supriza pentru tine!

Cateva motive de a cumpara acum:

  • 5% reducere la orice asigurare. Cele mai bune preturi ale asiguratorilor reduse cu 5%.
  • Ai putea castiga 1000 de lei! Trebuie doar sa ne spui cand iti expira RCA-ul
  • Mai mult de 200.000 de clienti. Au incheiat RCA-ul prin intermediul nostru, incepand din 2006 si pana in prezent. Increderea lor in noi este garantia faptului ca aici gasesti cel mai ieftin RCA * de pe piata.
  • Afli tarifele de la toti asiguratorii. Calculezi in doar 3 minute tarifele de la cele mai importante companii din Romania si poti alege cea mai ieftina polita, cu livrare gratuita la tine acasa.
  • Primesti polita azi, gratuit! Soferii din Bucuresti pot primi polita in 3 ore, iar cei din provincie in maximum 72 de ore. Livrarea RCA-ului este gratuita, indiferent de valoarea acestuia sau de locatie
CALCULEAZA TARIFUL RCA 2013

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.