Acest concurs a expirat în data de 2014-04-28. Vezi concursurile active aici.
Concurs Coca-Cola: 1 milion de sticle gratis!

Campania promoţională "Coca-Cola - 1 milion de sticle gratis" va începe la data de 17 martie 2014 şi va dura până la data de 27 aprilie 2014 inclusiv.

Produsele participante la Campanie in cadrul Componentei Offline sunt: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange, Fanta Madness şi Sprite în ambalaje de 500 ml PET. Produsele Participante la Campanie in cadrul Componentei Offline vor putea fi identificate prin urmatoarele elemente comune: 

  • a. Etichetele promoţionale care vor conţine mesajul “1 milion de sticle gratis”
  • b. Capacele promoţionale de culoare galbenă care vor avea tipărit pe partea superioară, în exterior, mesajul "Caută sub capac"

Pentru a participa la Campanie in cadrul Componentei Offline, consumatorii trebuie să achiziţioneze pe Durata Campaniei Produse Participante şi să identifice mesajele tipărite în interiorul capacului. 

Pentru a beneficia de un premiu, un participant trebuie să deţină un capac ce conţine în interior mesajul promoţional "STICLĂ". Pentru fiecare capac cu mesajul promoţional "STICLĂ" un participant are dreptul de a primi 1 (una) sticlă Coca-Cola 500ml PET. 

În cadrul Componentei Offline a Campaniei se vor acorda 1.000.000 de premii, fiecare premiu constând într-o sticlă Coca-Cola 500 ml PET.