Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga un voucher turistic in valoare de 2000 de euro sau zilnic Musli pentru intreaga familie
>


„Micul dejun in familie hraneste ziua buna”


Campania este organizata si se desfasoara doar pe site-ul  www.vitalismusli.ro , in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, in perioada  1 noiembrie - 15 decembrie 2011 .




DREPTUL DE PARTICIPARE:
- Pot participa la campania promotionala doar persoanele fizice, cetateni romani cu varsta de 18 ani implinita pana la data de 1 noiembrie 2011 si care sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii Organizatorului, ai altor companii implicate in organizarea promotiei, precum si sotii/sotiile si rudele de gradul I ale acestora.
- Participarea la aceasta Campanie impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE:
Pentru a se inscrie la aceasta campanie, participantii trebuie sa:
• Sa se inscrie on-line in perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2011 prin accesarea site-ul  www.vitalismusli.ro si completarea formularului cu datele personale (nume, prenume, sex, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, adresa postala) si a raspunsurilor corecte la cele 3 intrebari ale concursului:

1. Ce inseamna musli?
Raspunsuri:
A. Amestec de fulgi de ovaz si alte cereale integrale cu fructe, nuci, miere sau alte ingrediente
B. cereale cu fructe
C cereale cu ciocolata

2. Care dintre urmatoarele alimente sunt considerate hrana pentru minte?
Raspunsuri:
A Dulciuri, prajituri
B Musli, nuci, lapte, peste
C Carne de porc sau de oaie

3. Care sunt beneficiile consumului de fulgi de ovaz, principalul ingredient Musli Vitalis?
Raspunsuri:
A Are rol in reducerea colesterolului si a zaharului din sange
B Are rol in prevenirea bolilor de inima si a afectiunilor oncologice
C Ambele variante sunt corecte

Pentru fiecare intrebare vor exista cate 3 variante de raspuns iar consumatorii vor trebui sa bifeze raspunsul corect. Toti participantii care raspund corect la intrebarile campaniei si completeaza datele personale (nume, prenume, sex, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, adresa postala) vor intra automat in tragerile la sorti pentru premiile campaniei.
In cadrul Campaniei, un Participant poate castiga un singur premiu zilnic pe toata durata campaniei.

PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE:
 In cadrul prezentei campani se vor oferi 2 tipuri de premii:
a. 45 de premii zilnice constand intr-un  Un set de boluri+ linguri (4 buc/ set) si Musli pentru intreaga familie (Musli Vitalis Extra Crocant Amestesc de Nuci, Musli Vitalis Extra Crocant Double Chocolate , Musli Vitalis Extra Crocant Multifruct, Musli Vitalis Pernute Vanilie si Musli Vitalis Pernute Ciocolata).

b.  Un Premiu Mare constand intr-un voucher turistic in valoare de 2000 de euro.

CONDITII DE VALIDITATE:
(1) Pentru ca o inregistrare sa fie considerata valida si sa participe la tragerea la sorti, aceasta trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
• Participantii sa indeplineasca dreptul de participare prevazut la art. 4 al Regulamentului;
• Sa acceseze site-ul promotiei www.vitalismusli.ro, sa completeze formularul cu datele personale (nume, prenume, sex, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, adresa postala), si sa raspunda corect la intrebarile de la sectiunea 5, art. 1.
• Pentru a se putea inregistra in campanie, participantii trebuie sa declare daca sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date S.C. Dr. Oetker RO SRL;
(2) Un participant nu se poate inregistra decat o singura data in concurs. Nu se poate inscrie in concurs mai mult de un participant avand aceeasi adresa postala sau acelasi numar de telefon.
(3) Validarea inscrierilor va fi facuta de catre Organizator sau reprezentanti ai Organizatorului, prin verificarea indeplinirii conditiilor de validitate. Participantii care nu fac dovada indeplinirii acestor conditii nu vor fi validati.
(4) In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unor inscrieri, decizia Organizatorilor este definitiva. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- Inscrierile necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;
- Inscrierile facute dupa data de 15 decembrie 2011.

TRAGEREA LA SORTI SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR:
(1) Tragerile la sorti se vor efectua in zilele de 29 noiembrie 2011 si 19 decembrie 2011 astfel:
a. Pe 29 noiembrie 2011 vor fi extrase 25 de premii zilnice din baza tuturor inscrierilor din perioada 1-25 noiembrie 2011. Castigatorii validati la aceasta extragere vor fi afisati pe site-ul concursului pe data de 5 decembrie 2011.
b. Pe 19 decembrie 2011 vor fi extrase 20 de premii zilnice aferente perioadei 26 noimebrie-15 decembrie, din baza tuturor inscrierilor din perioada 26 noiembrie- 15 decembrie. Castigatorii validati la aceasta extragere vor fi afisati pe site-ul concursului pe data de 22 decembrie 2011.
c. Pe 19 decembrie se va extrage castigatorul marelui premiu din baza tuturor inscrierilor in campanie din perioada 1 noiembrie- 15 decembrie, inlcusiv castigatorii premiilor zilnice. Castigatorul marelui premiu va fi afisat pe site-ul concursului pe 22 decembrie.
d. Pentru fiecare potential castigator vor fi extrase automat cate 2 rezerve care vor fi validate in ordinea extragerii in cazul in care castigatorul extras initial nu a fost validat.

(2) Un participant la campanie nu poate castiga mai mult de 1 premiu zilnic pe toata durata campaniei.

Participa la concurs!