101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
59
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

>Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi de pana la 1.000 de lei!

   2011.11.11    1457

>Castiga din 3 miscari un voucher de cumparaturi de pana la 1.000 lei!
Cine poate participa?
La acest concurs poate participa orice persoana rezidenta in Romania cu varsta minima de 14 ani care are cont pe Facebook si datele contului (nume, prenume, fotografie profil) au un corespondent in realitate. Nu pot participa la concurs persoane care au conturi pe Facebook de genul, Ana Papushik sau Alina Blondina, s.a.m.d.

Ce trebuie sa faci?
1. Devino fan al paginii Cel Mai Ieftin de Facebook;
2. Distribuie pe wall-ul/peretele personal postarea care anunta acest concurs;
3. Distribuie pe wall-ul personal macar o singura postare de pe pagina Facebook Cel Mai Ieftin, alta decat postarea prin care este anuntat concursul actual sau cel anterior;
4. Optional: recomanda prietenilor sa devina fani ai paginii Cel Mai Ieftin;
Ce poti castiga?
Premiul: un voucher de cumparaturi de pana la 1.000 lei.
Valoarea exacta a premiului se va calcula astfel:
- saptamanal se face raportul dintre numarul celor care discuta pe wall-ul personal despre pagina facebook Cel Mai Ieftin si numarul total de fani ai paginii (in momentul lansarii concursului raportul este 164/995);
- la finalul concursului se face media artimetica a celor 4 rapoarte si se inmulteste cu 1.000;
- rezultatul final astfel obtinut reprezinta valoarea voucherului oferit ca premiu;
Premiul este oferit prin amabilitatea Craciun.
Cine castiga?
Castigatorul va fi desemnat astfel: se iau cele 6 numere de la extragerea 6/49 din data de 11 decembrie 2011, se inmultesc si rezultatul inmultirii se imparte la numarul de participanti.
Restul acestei impartiri va reprezenta castigatorul concursului (De exemplu: daca restul este 1 castigator este primul participant care a distribuit pe wall postarea prin care se anunta concursul, daca restul este 0 castigator este ultimul participant care a distribuit pe wall postarea prin care se anunta concursul).
Numarul alocat fiecarui participant este dat de ordinea cronologica a participarii la concurs.
Perioada de desfasurare concurs: 10 noiembrie – 11 decembrie 2011.
Castigatorul va fi anuntat in data de 19 decembrie 2011, iar livrarea premiului va fi facuta astfel: castigatorul isi alege un produs din oferta oricarui magazin online romanesc in limita valorii voucherului castigat si noi facem plata.
Incercam ca produsului ales sa fie facuta pana in data de 24 decembrie 2011.


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.