Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga un voucher de 100 ron oferit de La Femme!
>Conceptul  La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul  La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local. 

La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic - trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta. 

Istoria magazinelor  La Femme incepe in anul 1994, cand pe strada Teilor, la numarul 27 bis, in Pitesti, se deschide primul magazin.  Anul 1997 aduce magazinul cu numarul doi, deschis in Bucuresti pe Calea Victoriei 16 - 20, Pasajul Villacrosse - o zona cu un farmec aparte, ce aminteste de Micul Paris, imagine care se asociaza cu filosofia  La Femme

Propunerea vestimentara lansata de noi doamnelor si domnisoarelor a avut succes, drept pentru care aparitia celui de-al treilea magazin, in 1999, a fost o consecinta fireasca. Locatia aleasa este tot un loc cu "charm", in acord perfect cu ideile noastre - Piata Rosetti, Bucuresti, pe strada Jean Louis Calderon 1 - 5. 

Si in Pitesti apare necesitatea dezvoltarii, astfel ca, al doilea magazin  La Femme este inaugurat in 2001, intr-o pozitie ultracentrala, pe Calea Bucuresti numarul 1.  Nucleul afacerii este in Bucuresti. Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata si servicii profesionale. Magazinele  La Femme isi indreapta atentia spre noile zone comerciale deschise. In 2003 apare al cincilea magazin in Centrul Comercial Orhideea. 

Al saselea magazin  La Femme este deschis tot in Bucuresti in aprilie 2006 in Centrul Comercial Feeria Baneasa.Conceptul de boutique chic & trendy este mentinut in continuare si in acest nou magazin. 

In ideea extinderii brandului si in alte orase ale tarii,  La Femme vine in intampinarea clientelor din Constanta, deschizand in octombrie 2006 primul magazin din acest oras - in Complexul Comercial Tom (magazinul numarul 7). Urmeaza apoi, in iunie 2008, relocarea magazinului  La Femme din Pitesti de pe strada Teilor intr-o zona comerciala dedicata shopping-ului - in Centru Comercial Jupiter City din Pitesti.

Ultimul (nr.8) magazin este deschis in octombrie 2009 in mall-ul Afi Palace Cotroceni intr-un nou concept, pe o suprafata de 120 m2,o noua imagine chic & trendy a magazinelor  La Femme in Bucuresti.

Participa la concurs in perioada 1 – 30 noiembrie 2011 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul din cele 20 de vouchere de 100 ron, oferite de La Femme.
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cate magazine deschise are in prezent brand-ul La femme?
 
 
 
  Da, sunt de acord cu  termenii si conditiile