105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
78
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

>Concurs: Castiga un automobil sau unul din miile de premii!

   06.12.2011    1666

>
Iti multumim ca esti abonat la serviciile Digi!

Daca esti abonat RCS & RDS la oricare dintre serviciile Digi, poti castiga in perioada 6 decembrie - 24 decembrie 2011, unul dintre cele 4301 premii inscrise in TOMBOLA CRACIUNULUI la Digi. Anul acesta iti petreci sarbatorile de iarna cu Digi, care iti multumeste pentru fidelitate cu multe daruri si premii:
  • MARELE PREMIU: un automobil
  • 500 televizoare LCD
  • 100 sisteme Home Cinema
  • 100 tablete PC
  • 1000 smartphone-uri
  • 1000 decodoare HD
  • 1600 premii supriza pentru copii
Vine Mos Nicolae! Acum vine adevarata surpriza pentru copii! Am suplimentat numarul de cadouri, de la 500 la 1600! Maine, orele 20.00, pe Digi Sport 1, are loc prima extragere a cadourilor pentru cei mici. Fii cu noi la "Digi te suna de sarbatori!"

Castigi doar pentru ca esti abonatul nostru!

Simplul fapt ca esti abonatul nostru iti poate aduce unul dintre aceste premii. Devenim Mos Craciun pentru tine! Te includem in tombola din care extragem in fiecare seara, de la Mos Nicolae pana in Ajunul Craciunului, numele mai multor castigatori.

Esti abonat, te-am sunat, ai castigat!

Urmareste zilnic incepand cu orele 20:00, in direct pe Digi Sport, emisiunea dedicata extragerii: "Digi te suna de sarbatori". Pregateste-te sa fii castigator. Pregateste-te sa fii sunat pentru ridicarea premiului.

Iti multumim tie, daruind bucurie copilului tau!

Adu-i si pe cei mici in fata televizorului! De Mos Nicolae si inainte de Craciun, pe 21 decembrie, copilul tau poate castiga unul dintre cele 500 premii surpriza la care ne-am gandit special pentru el. Iti multumim tie, aducand zambete de bucurie pe buzele copilului tau!


Urmareste listele de castigatori, pe mai multe canale TV

Ne bucuram sa te avem alaturi de noi in fiecare seara, vrem sa iti spunem direct ca te afli printre castigatori. Dar intelegem daca nu poti fii cu noi seara de seara si anuntam pentru tine listele cu castigatorii fiecarei zile, pe mai multe canale TV: Digi Sport, Digi Film, UTV, Music Channel.


PARTICIPA LA CONCURS


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail