101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

>Concurs: Castiga premii saptamanale cu cel mai popular album Milupa!

   2011.11.19    2009

>Concursul se va desfasura in perioada 15 noiembrie 2011, ora 00:00 – 19 decembrie 2011, ora 24:00

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii saptamanal, din primele zece (10) albume foto care au inregistrat cel mai mai mare numar de voturi vor fi trase la sorti 5 albume foto castigatoare, astfel: 
Un premiu mare de 250 EUR + 5 cutii de lapte Milupa Milumil + 5 cutii cereale Milupa si 4 premii mici: 5 cutii de Milumil si 5 cutii de cereal. 
Premiul de 250 EURO va fi acordat la valoarea de 4.354 RON/EURO, valoarea unei cutii de lapte Milupa Milumil este de 35,92RON si a unei cutii de cereale Milupa de 18,08 RON.

Pentru a participa la Concurs, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa sa logheze pe pagina web www.milupa.ro/club-milupa si sa urmeze urmatorii pasi:
- sa intre in sectiunea Concurs:
- sa creeze un album in sectiunea „Albumul bebelusului”
- sa inregistreze albumul in concurs
- un album intra in concurs daca are minim trei imagini nostime cu copilul participantului.
- un participant poate posta un singur album in concurs, dar in album pot fi mai multe fotografii (minim trei pentru a participa la selectie);
- sa adune cat mai multe voturi pentru albumul sau (imaginile afisate), numarul voturilor fiind cel care promoveaza participantii catre extragerea finala;
- Fiecare album poate fi “adaugat la favorite” (de catre mamicile inregistrate) sau poate primi facebook – likes (de la orice utilizator, inregistrat sau nu)
- Un album primeste punctaj pe baza adaugarilor la favorite sau facebook-likes, astfel:
- 1 punct fiecare like
- 2 puncte fiecare “adaugare la favorite”


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.