101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

>Concurs: Castiga o tableta Internet ARCHOS 70IT!

   2011.11.09    1335

>
Durata Promotiei:  07/11/2011 - 21/11/2011
Premiul promotiei il reprezinta o tableta Internet ARCHOS 70IT

In momentul lansarii primului deal pe www.dealspot.ro, o tragere la sorti va fi organizata si 100 de cupoane gratuite la primul nostru deal vor fi oferite particpantilor la concurs.

La concursul "Castiga o tableta" poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, care locuieste in Romania si care isi face un cont inscriindu-si adresa de mail pe site-ul http://www.dealspot.ro/. Din acest moment, este inscris in concurs. 

- Participantul este responsabil pentru furnizarea de date corecte de inregistrare (adresa de mail), in cazul in care castigatorul nu poate fi anuntat datorita unei adrese de mail invalide, premiul va fi acordat urmatorului castigator extras printr-o noua tragere la sorti. 

- Participantul nu este colaborator sau angajat al http://www.dealspot.ro/ sau SC Oferte Pentru Tine SRL, si nu este ruda de gradul I cu un colaborator sau angajat al http://www.dealspot.ro/ sau SC Oferte Pentru Tine SRL. 

- Participantul este persoana fizica, majora, rezident in Romania. 

- Adresele de mail ale prietenilor castigatorului vor fi verificate pentru a exclude posibilitatea castigarii concursului utilizand adrese de mail false.


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.