101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

>Concurs: Castiga o oja China Glaze!

   2011.11.14    1532

>

Nu stiu daca ati observat dar aceasta este o perioada plina de concursuri, nu numai pe blog-ul meu ci si pe alte blog-uri. Se vede ca suntem deja in luna noiembrie si ca mai este putin timp si vin sarbatorile de iarna. A doua surpriza de astazi consta intr-un nou concurs organizat impreuna cu Roxana (Beauty in the Bottle) cu premii care constau in oje China Glaze.Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie?

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like pe Facebook paginii Beauty in the Bottle (click aici pentru a intra pe pagina), paginii mele (o puteti gasi in partea dreapta a blog-ului) si sa imi lasati un comentariu la aceasta postare care sa contina:
~ numele vostru complet de pe Facebook;
~ nuanta pe care o alegeti.

Concursul se va incheia pe data de 25 noiembrie la ora 23:59 iar cele 3 castigatoare vor fi alese cu ajutorul random.org si anuntate tot in cadrul acestei postari.

Premii:

1. China Glaze - Brownstone

2. China Glaze - Preppy Pink

3. China Glaze - Crimson


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.