Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga o excursie la Paris sau unul din cele 123 vouchere de 50 ron
>


MARELE PREMIU 
O EXCURSIE PENTRU DOUĂ PERSOANE LA PARIS 
- Cazare 4 nopţi cu mic dejun inclus la un hotel de 5* în centrul Parisului,
în perioada 03 - 07 februarie 2012
- Transportul cu avionul pentru 2 persoane Bucureşti - Paris şi
Paris - Bucureşti
- 2 carduri de transport public în Paris
- 2 carduri de access la obiective turistice/muzee în Paris
- 500 € pentru shopping în Paris

PREMII ZILNICE 
123 VOUCHERE PE WWW.FUNGIFT.RO
- Valoarea fiecărui voucher este de 50 RON
- Începând cu 5 decembrie vom extrage zilnic
câştigătorii voucherelor FunGift.ro
- Valabilitatea unui voucher FunGift.ro este de
3 luni de la data anunţării câştigătorului.
- Livrare gratui

Participa la concurs!


Ce este 123reduceri.ro?
123reduceri.ro este agregatorul ce îţi recomandă zilnic cele mai bune oferte la restaurante locale, spa-uri, saloane, evenimente, concerte, săli de fitness şi multe altele din oraşul tău. Noi îţi aducem ofertele care ţi se potrivesc cel mai bine într-un singur e-mail, în funcţie de locaţie, preferinţe şi hobby-urile tale. Tu decizi ce oferte vrei să primeşti! Mai mult, 123reduceri.ro a dezvoltat prima aplicaţie de smartphone-uri de tip iPhone, iPad şi Android, de altfel, singura aplicaţie mobilă disponibilă pentru Android pe piaţa din România.

Cum particip la concurs?
Simplu ca 1, 2, 3!
Pasul 1: te înregistrezi pe 123reduceri.ro cu adresa ta de e-mail, iar noi îţi trimitem un link pentru confirmarea înscrierii.
Pasul 2: intri pe pagina de concurs şi completezi formularul de înscriere cu datele tale de identificare: nume, prenume, oraş de reşedinţă şi, opţional, numărul de telefon pentru a te putea contacta mai uşor după tragere la sorţi.
Pasul 3: aduni cât mai multe şanse de câştig!Simplu, nu?!

Concursul se defăşoară în perioada 29 noiembrie 2011- 15 ianuarie 2012.


Ce premii pot câştiga?
Premiul I este o excursie de 5* pentru două persoane la Paris.Ai incluse: cazare 4 nopţi cu mic dejun inclus la un hotel de 5* în zona centrală a Parisului în perioada 03- 07 februarie 2012, transport cu avionul pentru două persoane dus-întors, 2 carduri de transport public în Paris, 2 carduri pentru intrarea la obiective turistice în Paris. Pentru că prinzi Sezonul reducerilor de iarnă la Paris îţi dăm şi 500 euro bani de buzunar.

Premiul II: 123 de vouchere în valoare de 50 Ron pentru cumpărături pe FunGift.ro. Începând cu 5 decembrie vom extrage zilnic trei câştigători pentru cele 123 de vouchere până la finalizarea Concursului “ Câştigă simplu ca 1, 2, 3!”.


Pot să mă înscriu în concurs?
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice în vârstă de peste 18 ani care se înregistrează pe 123reduceri.ro şi completează formularul din secţiunea Concurs. Dacă ai deja cont pe site, poţi completa formularul direct pentru a câştiga premiile puse la bătaie.


Cum pot să strâng mai multe şanse?
Poţi să acumulezi un număr de maxim 10 şanse astfel:
Completezi formularul de concurs şi îţi dăm prima şansă de câştig.
Îţi alegi preferinţele contului 123reduceri.ro şi primeşti încă o şansă.
Achiziţionezi un voucher de pe 123reduceri.ro, îl setezi în secţiunea “Voucherele mele” şi primeşti o nouă şansă.
Îţi inviţi cât mai mulţi prieteni în concurs cu link-ul tău unic prin Yahoo, Gmail, Facebook sau îl setezi ca status pe Messenger. La fiecare prieten nou înscris pe 123reduceri.ro primeşti o şansă de câştig după ce acesta confirmă contul. Astfel poţi acumula între 7 şi 9 şanse de câştig şi atingi numărul maxim de 10 şanse!

Dacă au fost stabilite preferinţele şi a fost setat un voucher se vor contoriza doar 7 prieteni care în urma link-ului unic au confirmat înscrierea pe site-ul123reduceri.ro.

Cum aflu dacă am câştigat?
Câştigătorul premiului I va fi desemnat prin tragere la sorţi în faţa unui notar public pe data de 16 ianuarie 2012. Avem nevoie de datele tale complete şi reale în formularul de concurs, inclusiv număr de telefon, pentru a te contacta mai uşor dacă vei fi fericitul câştigător al excursiei de 5* la Paris. Pentru cele 123 de vouchere FunGift.ro în valoare de 50 Ron, în urma fiecărei extrageri zilnice, câştigătorii vor fi anunţaţi în aceaşi zi şi vor primi pe email voucherele câştigate.

Participa la concurs!