98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

>Concurs: Castiga greutatea ta in BERE!

   2011.11.09    1725

>

Concurs 3D Bere

Gata cu vacantele, acum a venit vremea lucrurilor cu adevarat serioase!
Trage-ti cea mai tare si mai haioasa fotografie cu pictura 3D din fata Magazinului PROFI de la rond de la Cosbuc (nu departe de Palatul Parlamentului), inscrie-te cu ea apasand pe butonul "Participa la concurs" din aceasta pagina, activeaza-ti prietenii sa te voteze pe www.profi.ro si, daca tu esti cel sau cea care aduna cel mai mare numar de sustineri din saptamana cand ai postat fotografia, invita-i la petrecere, caci ai castigat greutatea ta in BERE!

Zi si noapte, pictura lui Stader te asteapta in fata magazinului PROFI, in timp ce inauntru te asteapta BEREA!!!
Pentru detalii: Mobil:  +4 0734 337 476 sau gabriel.paslaru@profi.ro
Saptamana aceasta poti castiga bere Golden Brau.

Participa la concurs!PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.