Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga 3x excursii in Italia, 65x Blendere verticale, 1000x Retetare
>
Primiţi cu oferta? Colindătorii-ţi bat în poartă şi-ţi aduc Pachetele Anului la preţuri speciale şi cu premii de sărbătoare.

Maxim - 77 lei Extra - 68 lei Variat - 59 lei

La vreme de sărbătoare, ai PREMII surprinzătoare! Comandă de pe site un pachet de servicii, iar Romtelecom şi TV Paprika îţi pun sub brad cadouri de neaşteptat.


3x Excursii în Italia - Premii acordate prin tragere la sorţi la finalul promoţiei, în data de 24 februarie 2012; Se acordă 3 vouchere de călătorie în Italia pentru 2 persoane; Ce trebuie să faci: comandă online un serviciu Dolce Extra sau Dolce Maxim sau orice pachet de servicii care include Dolce Extra sau Dolce Maxim. 65X Blendere verticale - Premii acordate prin tragere la sorţi în fiecare marţi, începând cu 13 decembrie 2011; Se acordă câte 6 premii în fiecare săptămână, iar în ultima numărul câştigătorilor extraşi va fi de 11; Ce trebuie să faci: comandă online unul dintre pachetele speciale de sărbători: Pachetul Anului Extra sau Pachetul Anului Maxim. 1000X Reţetare - 1000 de premii garantate, acordate în fiecare marţi, începând cu 13 decembrie 2011; Se acordă primilor 100 care comandă în fiecare săptămână; Ce trebuie să faci: fii printre primii 100 care comandă online un serviciu Dolce sau orice pachet de servicii care include serviciul Dolce.


Ca premiile sa le castigi, unul dintre Pachetele Anului trebuie sa alegi sau un pachet al tau sa-ti creezi.

Reducere tu primeşti, dacă pe site te abonezi! Vrei s-alegi sau să-ţi configurezi pe site alt pachet de servicii? Foarte bine! Vei primi o REDUCERE de 2,48 €/lună. Şi nu-ţi lua gândul de la premii: şansele să câştigi sunt la fel de mari. Poţi fi premiat, chiar dacă eşti deja abonat. Ai un abonament Romtelecom? Ca să intri în tragerea la sorţi pentru premii, fie îţi prelungeşti contractul dacă eşti în ultimile 6 luni, fie îţi iei un pachet de televiziune mai avansat.


Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2012, în anumiţi termeni şi condiţii.

Preţurile pachetelor în lei sunt calculate la cursul de referinţă de 4.3853lei/1 euro şi poate varia în funcţie de cursul de schimb valabil la data facturării.

Viteza la internet variază în funcţie de adresa la care se furnizează serviciul şi de încărcarea reţelei de telecomunicaţii. Se alocă viteza maximă disponibilă pentru fiecare abonament.

Numărul de canale TV este cel valabil la data de 1 noiembrie 2011.