78
concursuri
active
Premii
in valoare de

201.72
miliarde de lei,
adica

201.723.071,00
RON
12152
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Cum funcționează?

Am modernizat pagina Concursoman cu scopul ca atât utilizatorii, cât și companiile care lansează anunțuri să se poată descurca mai bine. Pentru acest motiv am modernizat design-ul paginii, precum și motorul care stă la baza funcționării a acesteia. Am schimbat motorul Wordpress, deoarece pagina noastră începuse deja să atingă, uneori chiar și să depășească limitele acestui motor. În prezent la baza funcționării acestei pagini stă un motor nou, dezvoltat de către programatorii noștri, ceea ce duce la rapiditate și extinderea gamei de servicii. 

Publicarea perioadei de valabilitate a concursurilor:

Se găsește în cadrul Paginii principale, în cazul fiecărei ferestre post care conține un concurs am menționat și perioada de valabilitate a concursurilor. Datorită acestui fapt concursurile actuale pot fi mai bine observate și în același timp utilizatorul poate urmări cu atenție concursurile care expiră în curând și poate participa în acestea chiar și în ultima clipă, astfel economisind timp, nefiind nevoit să caute concursurile active.

Suntem mândri că noi am reușit să dezvoltăm primii această funcție în România în comparație cu celelalte site-uri similare și concurente. Astfel putem declara că deja oferim ceva în plus, suntem mai buni și avem în vedere interesele Dvs., adică interesele utilizatorilor noștri.  

Schimbarea culorii concursurilor:

Concomitent cu introducerea perioadei de valabilitate am considerat util să diferențiem concursurile active după cum urmează: 

  • Alb: concursurile prevăzute cu culoarea albă reprezintă grupul posturilor evidențiate. De obicei acestea sunt concursuri promovate sau propuse de noi.
  • Roșu: concursurile având culoarea roșie expiră în curând. Timpul rămas până la expirare este mai puțin de o zi (24 de ore).
  • Portocaliu: concursurile având culoarea portocalie vor expira în mai puțin de 5 zile.
  • Verde: concursurile având culoarea verde sunt active pentru cel puțin 5 zile.  
  • Gri: concursurile gri au expirat deja și urmează după concursurile active, însă nu se șterg - (motivul este că în cazul mai multor concursuri tragerea la sorți are loc după expirarea perioadei de valabilitate, astfel pot oferi informații utile până la desemnarea câștigătorilor)

Sortare modernă, mai eficientă:

În cadrul site-ului am creat un modul de sortare prin intermediul căruia utilizatorii noștri pot găsi mai ușor concursul căutat:

  • Cele mai noi concursuri: sortarea celor mai noi concursuri active în ordine cronologică.
  • Concursuri pe terminate: Listarea concursurilor pe terminate, în ordine crescătoare conform timpului rămas până la expirare.
  • Top concursuri: Concursurile active, cu sortare după interesele utilizatorilor.
  • Concursuri – câștigătorii: Concursurile care în prezent desemnează câștigătorii.

Categorii noi:

Ne-am străduit să creăm categorii noi care îi interesează cel mai mult pe utilizatorii noștri. Am renunțat la categoriile multiple, neclare, care se extind în mod continuu și am introdus categoriile de produse „scurte și la obiect”.

Promoții active:

Am creat o pagină nouă promoțiilor active, unde puteți alege dintre cele mai noi promoții în funcție de categorii.

Sperăm ca aceste modernizări vor fi în folosul utilizatorilor noștri. Și acesta este doar vârful aisbergului. În curând vom reveni cu modernizări noi, deci merită să ne urmăriți cu atenție! Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.