78
concursuri
active
Premii
in valoare de

201.72
miliarde de lei,
adica

201.723.071,00
RON
12152
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Termeni si Conditii - Mobile

Aplicatia Concursoman Mobile

Descarcand si instaland aplicatia software codata si executabila (“Concursoman”) si folosind-o pentru a accesa continut din baza de date Concursoman si de pe site-ul Concursoman - www.concursoman.ro pe telefonul mobil sunteti de acord cu termenii de mai jos (“Termenii”).

1.    Licenta

1.1 S.C. Com-Ambul S.R.L. (Com-Ambul) va acorda o licenta non exclusiva pentru a descarca si a folosi aplicatia Concursoman doar pe telefonul dvs mobil.

1.2 Toate drepturile ce includ proprietatea intelectuala din aplicatia Concursoman raman proprietatea Com-Ambul si a imputernicitilor sai.

2.    Folosirea aplicatiei Concursoman

2.1 Aplicatia Concursoman este destinata folosirii personale, nu este destinata comercializarii si este disponibila doar clientilor Concursoman care au resedinta in Romania.

2.2 Aplicatia Concursoman nu poate fi copiata, distribuita, dezarhivata, decompilata, sau dezasamblata sau folosita prin elementele sale in niciun fel.

3.    Garantii si riscuri

3.1 Aplicatia Concursoman este disponibila in formula initiala si poate fi descarcata, instalata si folosita cu riscul propriu.

3.2 Com-Ambul s-a asigurat ca aplicatia Concursoman nu contine inadvertente, erori, virusuri sau defecte; cu toate acestea, Com-Ambul nu garanteaza acuratetea datelor.

3.3 In masura in care legea o permite, Com-Ambul nu ofera garantii de niciun fel (insinuate, de drept sau alt tip) in ce priveste aplicatia Concursoman sau website-ul Concursoman.ro. Com-Ambul nu va fi raspunzatoare pentru pierderile sau distrugerile cauzate sau legate de conectarea la aplicatia Concursoman.

3.4 Com-Ambul nu are control asupra serviciilor disponibile despre care sunt trimise informatii furnizate de terte parti catre aplicatia Concursoman si Com-Ambul poate aduce modificari aplicatiei Concursoman in orice moment, la discretia sa. Com-Ambul poate retrage sau schimba aplicatia Concursoman in orice moment din motive tehnice, comerciale, de interes public sau operationale.

3.5 Com-Ambul poate bloca folosirea aplicatiei Concursoman daca incalcati acesti Termeni si Conditii sau Termeneii si Conditiile site-ului  „www.concursoman.ro”.

4.    Furnizarea serviciului

4.1 Aplicatia Concursoman a fost dezvoltata si este furnizata de Com-Ambul.

5.    Cost

5.1 Com-Ambul nu va aplica nicio taxa pentru descarcarea si folosirea aplicatiei Concursoman. Vor fi aplicate costurile standard in momentul conectarii la site sau la site-urile tertelor parti prin aplicatia Concursoman. Nu veti putea descarca aplicatia prin roaming.

6.    Marci

6.1 Cuvintele sau marca “Concursoman”, in orice reprezentare, inclusiv cele stilizate, toate logourile sau simbolurile asociate si combinatii ale lor cu alt cuvant sau marca sunt marci inregistrate ale Com-Ambul sau ale unor companii affiliate Com-Ambul (“marcile”).

6.2 Marcile vor fi folosite doar in mod corect si nu vor fi utilizate:

(a) ca sau parte din alte marci;

(b) intr-o maniera care poate cauza confuzie;

(c) pentru a identifica produse cu care nu au legatura;

(d) pentru a sustine sau recomanda produse sau servicii cu care nu au se inrudesc;

(e) in alta maniera care poate cauza stricaciuni reputatiei oricarei companii mai sus mentionate.

7.    General

7.1 Putem intarzia intrarea punerea in aplicare a acestor termeni fara a pierde dreptul asupra lor.

7.2 Sunteti de acord ca putem subcontracta prestarea oricarora dintre obligatiile noastre sau putem  pune in aplicare acesti Termeni sau oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre fara a anunta in prealabil. Va asumati sa nu delegati, revindeti transferati in orice mod drepturile si obligatiile dumneavoastra in acesti Termeni.

7.3 Nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra pentru orice incalcare a acestor termeni care ar putea surveni din orice cauze independente de noi, care nu pot fi controlate.

7.4 Daca oricare parte a acestor Termeni se dovedeste a fi invalida din punct de vedere legal sau neaplicabila, atunci partea nevalida sau neaplicabila va fi considerata inlocuita de o prevedere valida, care poate fi pusa in aplicare care se apropie cel mai mult de intantia prevederii originale, iar celelelate prevederi din Termeni si Conditii vor ramane in vigoare.

7.5  Recunoasteti si sunteti de acord ca prin acesti Termeni si conditii nu va este garantata si nu veti avea rezolvare in cazul in care orice declaratie, reprezentare, garantie sau intelegere (facuta fie din neglijenta, fie din naivitate), a oricarei persoane (parte a acestor termini sau nu) altfel decat stabiliti in acesti termini ca o garantie. Nimic din acesti Termeni nu va putea limita sau exclude, cu toate acestea, responsabilitatea pentru frauda.

7.6 Com-Ambul isi rezerva dreptul in orice moment sa dezvaluie orice informatie necesara, caci Com-Ambul considera necesara respectarea oricarei legi in vigoare, reguli, regulamente, procese legale sau cereri guvernamentale.

7.7 Acesti Termeni vor fi gestionati si interpretati in conformitate cu legea romana si consimtim la jurisdictia non exclusiva a tribunalelor romanesti.Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.