62
concursuri
active
Premii
in valoare de

181.85
miliarde de lei,
adica

181.848.215,00
RON
12112
concursuri
expirate
44
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Impressum

Portalul online de știri concursoman.ro își publică mai jos politica de administrare și confidențialitate a datelor personale. La crearea declarației noastre scurte am avut în vedere legea nr. 677 din anul 2001. Conform acesteia ne obligăm la administrarea confidențială și protecția datelor personale ale vizitatorilor noștri.  

Îi asigurăm pe cititorii noștri ca fiecare informație dată de ei (adresă IP, adresă de e-mail sau chiar și numele) va fi administrată conform prevederilor legale. Adresele IP vor fi utilizate doar în scopul realizării măsurărilor statistice, iar adresele de e-mail și numele servesc doar scopuri de siguranță.

Redacția noastră nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul comentariilor postate de utilizatori pe pagina concursoman.ro.

COPYRIGHT

Publicarea secundară sau stocarea în baze de date a conținutului paginii concursoman.ro sau a conținutul altor publicații ale noastre se poate întâmpla doar prin acordul scris, prealabil al Com-Ambul S.R.L. (office at concursoman.ro). Elementele de conținut și formă ale paginii web nu pot fi publicate în formă modificată nici în cazul obținerii autorizației de publicare.

În orice parte a portalelor noastre pot fi publicate link-uri referitoare la alte conținuturi online fără o cerere prealabilă. În cazul unor condiții neadecvate putem însă solicita îndepărtarea acestor link-uri.

Compania Com-Ambul S.R.L. face tot posibilul ca informațiile publicate pe concursoman.ro și pe alte pagini partenere să fie actuale, exacte și complete, însă nu ne asumăm responsabilitatea pentru consecințele care decurg din utilizarea informațiilor aflate pe paginile noastre.

Textele, comentariile prevăzute cu semnul (x) sunt reclame și publicații plătite.

Redacția noastră își rezervă dreptul să ia decizii cu privire la comentariile, fotografiile și videourile trimise.

Compania Com-Ambul S.R.L. dispune de drepturile de autor ale conținutului paginii concursoman.ro și ale paginii partenere. Conținuturile cu alt statut juridic sunt semnalate în fiecare caz.

Copyright (C) 2016 - 2017 S.C. Com-Ambul S.R.L.
Toate drepturile rezervate.

Cu privire la colaborare sau alte întrebări strategice puteți lua legătura cu noi la adresa de e-mail office at concursoman.ro.Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la [email protected] sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.