Acest concurs a expirat în data de 2020-03-31. Vezi concursurile active aici.
E foarte simplu. Foloseste Beez la cumparaturi!

Aplicatia Beez este o aplicatie de economisire a banilor tai. Adica, intri in aplicatie, cauti magazinul tau preferat si faci cumparaturi.

In momentul cand te-ai hotarat si plasezi o comanda pe site-ul lor, Beez te recompenseaza cu un anumit procent (intre 2% si 12%).

Practic iti aduce bani inapoi. Banii pe care ii aduni in cont poti sa ii scoti (dar trebuie sa ai minim 50 de lei adunati) sau poti sa-i lasi sa se adune pentru a accesa diverse sweet dealuri (Poti sa iei un Samsung Galaxy S10 la un pret de 990 lei, un iPhone XS la doar 1.099 lei, un iPhone X la un pret de 990 lei, un Apple Watch la doar 490 lei sau o Vacanta visata la un pret de1.490 lei. Ce zici? Suna bine. Nu?).

In plus, daca folosesti acest cod promo VPF3N1 la inregistrare, vei primi 10 lei in contul tau.

Luna octombrie iti aduce super mall-ul tau online disponibil EXCLUSIV prin Beez Pay. Daa, este vorba despre eMAG! "Mergi la mall" din confortul canapelei, in timp ce savurezi o cafea fierbinte, in pauza scurta in care copilul doarme, noaptea atunci cand nu ai somn, anytime, anywhere. 

Ce este Beez Pay? 
Cea mai noua functionalitate a aplicatiei. Albinuta business si-a pus antenele la treaba si s-a gandit cum sa iti satisfaca nevoile financiare in cel mai sweet mod posibil. 

Beez Pay a fost gandit pentru shopperi profesionisti si debuteaza printr-un parteneriat cu gigantul eMAG si acum ai in plus, doar folosind aceasta optiune: 

  • 1,5% cashback pentru fiecare comanda din eMAG
  • garantie de pret de 30 de zile (Ce inseamna asta? Daca in 30 de zile va scadea pretul produsului comandat noi iti returnam diferenta in contul Beez.)
  • poti plasa comenzi de pe toate magazinele partenere si primesti cashback-ul aferent fiecaruia 
  • posibilitatea achizitionarii unui credit de 60 de zile, pentru utilizatorii buni si foarte buni care au dovedit ca pot primi titlul de "Professional Online Shopper"
  • serviciu personal de "shopping concierge" in cazul nevoii de retur( tu doar ne anunti, printr-un click, ca vrei sa returnezi produsul si noi ne ocupam de tot procesul de dupa)

Cum functioneaza Beez Pay? 

  • Cauti produsul preferat pe unul din site-urile tale preferate
  • Copiezi link-ul si il adaugi in Beez Pay 
  • Completezi adresa de livrare si finalizezi
  • Ulterior produsul va fi configurat de albinutele Beez, iar tu vei primi o notificare prin care ti se va comunica suma pe care trebuie sa o platesti pentru produsul respectiv. 
  • Platesti cu cardul si gataaa! Mai ramane sa astepti cu nerabdare ca produsul sa ajunga la tine.

Incearca si tu si convinge-te.

Descarca acum aplicatia si fa-ti cont aici. Foloseste  codul VPF3N1 la inregistrare si vei primi 10 lei in contul tau.

Beez este un startup romanesc, o platforma prin intermediul careia recuperezi o parte din banii cheltuiti pentru cumparaturile online. Inregistrarea in platforma este gratuita. Astfel poți economisi bani simplu si usor. 

Cum se foloseste: Inregistreaza-te pe  platforma Beez, cauti in bara de search magazine, produse sau branduri, dintr-o varietate de peste 470 de magazine. In momentul in care te-ai hotarat si realizezi comanda ti se distribuie automat un comision, in contul tau beez. Valoarea comisionului variaza in functie de magazin si este stabilit intr-un anumit procent (pana la  12% cashback).

4 din 5 (5 Voturi)