Acest concurs a expirat în data de 2019-09-09. Vezi concursurile active aici.
Potoleste-ti pofta de vara cu noile meniuri de la KFC!

In timp ce tu ii invidiezi pe cei care sunt deja in vacanta, ei ar vrea sa fie acum la KFC. Potoleste-ti pofta de vara cu noile Summer Twister, Holiday Burger si Crispy Box!

Ia-ti prietenii care nu au plecat inca in vacanta si descoperiti impreuna savuroasele retete de burgeri si twister, printre care Summer Twister cu doua bucati de Crispy Strips cu branza feta, baby spanac, legume proaspete si sos Garlic Lemon, Holiday Burger in doua variante, picant sau nepicant, care contine doua bucati de pulpa de pui, branza Cheddar, salata, castraveti murati, ardei copti si sos Sweet & Sour si clasicele Crispy Strips in noul format Crispy Box ce contine trei bucati Crispy Strips insotitte de o portie medie de cartofi prajiti si un sos Sweet & Sour.

In plus, bucket-ul KFC are o versiune de vara, gata sa fie savurata, si anume Summer Bucket-ul cu patru bucati de Crispy Strips, patru bucati de Hot Wings, doua bucati de pui Kentucky si doua portii medii de cartofi prajiti, special concepute pentru a fi impartite cu prietenii.

Gustul de vara al noului meniu este completat de delicioasa inghetata Kream Ball, cu trei topping-uri irezistibile: caramel, ciocolata sau cirese, alaturi de bucatele crocante de biscuiti.

In noua campanie de testare, te invitam sa incerci GRATUIT, impreuna cu prietenii tai, noile Holiday Burger, Summer Twister si Crispy Box!

In campanie sunt disponibile 500 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 12 august 2019 - 08 septembrie 2019.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici  aici - esti la un click distanta!

Campanie deschisa BUZZerilor din orasele unde exista restaurante KFC: Alba Iulia,  Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Roman, Satu Marem Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Valcea.

BUZZStore este prilejul de intalnire intre consumatorii obisnuiti, lideri de opinie in grupurile lor de prieteni, si marcile lor preferate. Pentru comunitatea noastra de ambasadori de brand in continua crestere, oferim spre testare, in mod gratuit, in schimbul unei opinii sincere, cele mai noi produse si servicii de pe piata.

5 din 5 (3 Voturi)