Acest concurs a expirat în data de 2019-12-02. Vezi concursurile active aici.
Surprinzator de multe premii!

Campania se desfasoara in statiile MOL din Romania, in perioada 14 octombrie - 1 decembrie 2019.

Ce trebuie sa faci:

Achizitioneaza orice tip de cafea Fresh Corner si te rasfatam cu premii surprinzatoare.

Un plin de cafea Fresh Corner pentru 1 an se traduce printr-un card Gift incarcat cu 2500 Lei pentru achizitii de produse Fresh Corner in statiile MOL.

Cele 7.000 cani de calatorie Fresh Corner se acorda instant, prin tragere la sorti in sistem informatic - verifica bonul fiscal si daca este tiparit urmatorul mesaj „Felicitari! Ai castigat o cana de calatorie Fresh Corner! Inscrie-te pe freshcorner.ro la tragerea la sorti pentru 1 plin de cafea Fresh Corner pentru 1 an!” inseamna ca ai castigat o cana de calatorie Fresh Corner.

Pentru a te inscrie in tragerea la sorti pentru cele 10 plinuri de cafea Fresh Corner pentru 1 an, te rugam sa introduci datele tale in formularul de concurs.

Ce poti sa castigi:

  • 10 plinuri de cafea Fresh Corner pentru 1 an (1 plin de cafea Fresh Corner pentru 1 an = 1 card Gift in valoare de 2500 lei (TVA inclus), ce poate fi utilizat la achizitia de produse Fresh Corner in benzinariile MOL
  • 7.000 cani de calatorie Fresh Corner

Sursa concurs: www.molromania.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)