Acest concurs a expirat în data de 2019-12-01. Vezi concursurile active aici.
Bine ai venit la prima campanie BUZZDeals!

BUZZDeals este un nou tip de campanie BUZZStore prin intermediul careia poti beneficia de cele mai noi produse electronice, electrocasnice sau servicii exclusiviste la preturi ultra-preferentiale. Astfel, poti folosi drept moneda de cumparare activitatea ta in campanie, urmand sa achiti la finalul campaniei un pret foarte mic pentru produsul testat, in functie si de cat de activ/a ai fost.

Ofertele din cadrul campaniilor BUZZDeals sunt de obicei de la marci importante care lanseaza noi produse pe piata, toate produsele fiiid noi, in ambalajul lor original, iar garantia se aplica ca in cazul oricarui alt produs nou.

Deschidem seria campaniilor BUZZDeals cu produse de top din gama Rowenta, Tefal si Krups: aspiratoare, statii de calcat, espressoare si roboti de bucatarie pe care le vei testa in confortul casei tale si pe care le vei putea achizitiona ulterior cu un discount de pana la 80%.

Cum functioneaza?

  • Te inscrii la campanie ca la orice alta campanie de BUZZ de pana acum si iti alegi produsul pe care ai vrea sa il testezi.
  • In cazul in care vei fi selectat/a sa participi la campania de testare BUZZDeals, vei primi coletul cu produsul selectat direct la tine acasa, fara niciun cost de transport.
  • Testezi produsul si iti impartasesti parearea in mediul in care esti activ/a, urmand cerintele campaniei (fiecare set de cerinte este cotat cu un procent de discount din pretul produsului)
  • La finalul campaniei, completezi raportul de finalizare (chestionarul si sectiunea MyBUZZ) si achiti valoarea produsului cu discount, in functie de performantele tale in campanie.

Ce trebuie sa faci pentru a achizitiona produsul testat cu un mega discount de pana la 80%?

La finalul campaniei, toti BUZZerii ce respecta cerintele asa cum apar ele in Regulamentul campaniei, pot achizitiona automat produsul testat cu un super discount. La finalul campaniei vei putea opta intre a returna produsul sau achita valoarea acestuia, stabilita in functie de performanta ta din cadrul campaniei.

In campanie sunt disponibile 62 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 07 august 2019 - 30 noiembrie 2019.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici  aici - esti la un click distanta!

BUZZStore este prilejul de intalnire intre consumatorii obisnuiti, lideri de opinie in grupurile lor de prieteni, si marcile lor preferate. Pentru comunitatea noastra de ambasadori de brand in continua crestere, oferim spre testare, in mod gratuit, in schimbul unei opinii sincere, cele mai noi produse si servicii de pe piata.

5 din 5 (4 Voturi)