Acest concurs a expirat în data de 2019-02-25. Vezi concursurile active aici.
Câștigă cu Orange TV Go și EPIC Drama & TV1000!

Cu Orange TV Go ai acces liber la canalele EPIC Drama și TV1000 ca să vezi, oriunde ai fi, blockbustere clasice sau seriale de epocă, acțiune sau aventură.

În plus, ai șansa să câștigi, urmărind cele două canale cu aplicația Orange TV Go, unul din cele 10 pick-upuri retro tip servietă.

Loteria publicitară "Mai mult de câștigat cu filme de neratat" se va desfășura în perioada 25 ianuarie – 24 februarie 2019.

Ce trebuie să faci:

  1. Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  2. Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și vezi EPIC Drama sau TV1000

Ce poți să câștigi:

  • 10 premii, fiecare premiu constând într-un pick-up aspect retro tip servieta, fiecare pachet în valoare de 1503 RON, TVA inclus

Sursa concurs: www.orange.ro

Traficul de date corespunzător accesării canalelor EPIC Drama și TV1000 va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.