Vă rugăm să completați fiecare câmp corect și atent.

Prin completarea formularului de mai jos puteți trimite concurs

Detalii concurs
Poza
Detalii organizator
Alte informații

Toate concursurile trimise sunt verificate de către moderatorii noștri. În urma verificării se publică concursul, însă acest interval (dedicat verificării) nu depășește 1 zi (24 de ore).

Dând click pe butonul „Trimite” sunteți de acord cu Regulamentul paginii noastre și (în calitate de partener care folosește serviciile noastre) contribuiți la publicarea eventuală pe pagina noastră a datelor referitoare la compania, site-ul sau produsul Dvs. (denumire, adresă web, logo, imagine).

Concursoman.ro își rezervă dreptul să refuze - fără o notificare prealabilă - publicarea tuturor concursurilor care nu corespund regulamentului paginii noastre sau să șteargă concursurile publicate care încalcă aceste reguli.

Concursoman.ro își rezervă dreptul să modifice - fără o notificare prealabilă – textul concursului trimis în cazul în care acesta prezintă lipsuri, este un text care nu corespunde regulilor sau are un limbaj obscen, având însă în vedere păstrarea originalității acestuia.

Vă rugăm să vă transmiteți plângerile legate de administrarea datelor sau legate de regulamentul nostru la adresa  office [at] concursoman.ro.

ajax-icon Încărcare...