Acest concurs a expirat în data de 2018-10-01. Vezi concursurile active aici.
1 cod = 1 RON pe voucher-ul tau eMAG.

Campania promotionala „Marlboro Your Decision 2.0" va incepe pe data de 06 august 2018 si se va derula zilnic in intervalul orar 00:00:00 - 23:59:59 (inclusiv), pana la data de 30 septembrie 2018, (inclusiv). Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

La aceasta campanie promotionala pot participa cetatenii romani, cu varsta de peste 18 ani impliniti pana la data inceperii prezentei campanii promotionale, fumatori, care au domiciliul sau resedinta in Romania.

La campania promotionala participa urmatoarele variante de pachete de tigarete Marlboro: Marlboro Touch 6, Marlboro Fine Touch 4, Marlboro XL Touch, Marlboro XL Fine Touch, Marlboro XL Touch Clear Caps Plus, care contin coduri unice formate din 8 caractere alfanumerice tiparite in interiorul capacului pachetului.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, adultii fumatori trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa cumpere minimum un pachet de tigarete Marlboro participant la campania promotionala;
  • sa inscrie in campania promotionala o singura data, codul unic tiparit in interiorul capacului pachetelor de tigarete participante la campania promotionala;
  • sa detina cont activ in cadrul website-ului dedicat prezentei campanii promotionale;

Fiecarui participante, identificat dupa contul unic de identificare creat la inscrierea sa in prezenta campanie promotionala, i se vor cumula in contul sau codurile valide inscrise. Fiecare cod valid inregistrat reprezinta contravaloarea a 1 RON in contul participantilor. Valoarea voucherului eMAG generat este echivalenta cu numarul de coduri valide inscrise in contul participantului, exprimata in RON.

In cadrul prezentei campanii promotionale se pot inscrie, in total, cumulativ de catre toti participantii, maximum 1.000.000 de coduri valide din pachetele de tigarete participante la campanie promotionala.