Acest concurs a expirat în data de 2018-09-17. Vezi concursurile active aici.
Unde esti tu, e si aplicatia FAN.

Campania va incepe la data de 23 iulie 2018, ora 10:00, si va dura pana la data de 16 septembrie 2018, ora 23:59, inclusiv, ora Romaniei.

Campania este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti sau cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania, cu varsta minima de 18 ani, impliniti pana la data inceperii campaniei.

Pentru participarea si inscrierea valabila in campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare conform prevederilor de mai sus;
  • Participantul trebuie sa acceseze pagina de Facebook FAN Courier si sa urmareasca postarile din ziua de luni pentru a afla codul cu care participa in Campanie
  • Participantul trebuie sa foloseasca codul in aplicatia de mobil FAN App, completand campul OBSERVATII din sectiunea Detalii Comanda a formularului Cheama Curier, cu codul corect si complet, aferent saptamanii in curs.
  • Participantul intra in tombola pentru tragerea la sorti pentru premiul saptamanii, doar daca a folosit codul corect si complet aferent saptamanii in curs, iar comanda a fost facuta din aplicatia de mobil, finalizata si ridicata de catre curier.
  • In momentul in care participantul a fost validat, intra automat si in tombola pentru tragerea la sorti a marelui premiu 
  • Un utilizator este eligibil pentru toate categoriile de premii mentionate la sectiunea “Premii”, doar in limita teritoriala mentionata (Romania) si doar in perioada campaniei mentionata (23 iulie 2018 – 16 septembrie 2018).

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii saptamanale: 8 vouchere pentru cumparaturi, fiecare voucher in valoare de 500 lei
  • Marele premiu: un voucher in valoare de 2.000 lei pentru cumparaturi in magazinul online eMag.ro

Premiile saptamanale, constand in 8 vouchere cu valoare de 500 lei se vor acorda prin trageri la sorti organizate saptamanal prin mijloace electronice. Tragerile la sorti se vor desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai societatilor implicate in organizarea campaniei. Castigatorul marelui premiu va fi desemnat prin tragerea la sorti din data de 19 septembrie 2018. Anuntarea castigatorului se va face pe pagina de Facebook FAN Courier dupa contactarea si validarea acestuia in termen de 10 zile lucratoare.