Acest concurs a expirat în data de 2018-10-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o vacanta de neuitat si incarca-ti bateriile cu energie si veselie!

6 weekend-uri la Predeal și 6 vacanțe în Grecia!

Știm că deja ești cu gândul la vacanță și de aceea, ți-am pregătit o promoție de toată frumusețea. și tu poți fi unul dintre fericiții câștigători al unui weekend la Predeal sau a unei vacanțe în Grecia, iar dacă îți surâde norocul poți câștiga chiar marele premiu - un circuit în Austria.

Ca să îţi încărcăm bateriile cu energie şi veselie ne-am gândit ca marele premiu să fie un circuit în Austria pentru două persoane. Circuitul include vizitarea Lacurilor Alpine, a Castelului din Linz şi un tur panoramic al Vienei.

Și ca să ai energie pentru vacanţă, am pregătit peste 100 de rucsacuri cu produse de la Mărgăritar. Poţi fi și tu unul dintre cei care s-au înscris într-un moment norocos și au câștigat premiul oferit zilnic de Mărgăritar.

Cum câștig unul dintre premiile oferite de Mărgăritar?

Este simplu să te înscrii în campania Zahăr Mărgăritar. Cumpără orice produs Mărgăritar în perioada 1 iulie - 30 septembrie 2018 și înscrie numărul bonului fiscal în formularul de concurs, nu înainte de a da un like paginii noastre de Facebook.

Intră zilnic pe website și vezi dacă ai câștigat vreun premiu.

Nu uita să păstrezi bonul pentru validare! Nu poți înscrie același bon de mai multe ori. Mai multe bonuri, mai multe șanse de câștig! Și ca să ai energie pentru vacanță, dacă te-ai înscris într-un moment norocos, ai șansa să câștigi premiul zilnic: un rucsac cu produse Mărgăritar.