Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o masina hybrid Lexus cu uleiul de motor Mobil 1!

Câștigă o mașină hybrid Lexus cu uleiul de motor Mobil 1!

Uleiul de motor full sintetic avansat Mobil 1, este creat special pentru a păstra motoarele ca noi și a oferi protecție excepțională împotriva uzurii și performanță excepțională.

Pentru a sărbători performanța excepțională din fiecare călătorie, îți oferim șansa de a câștiga o mașină hybrid Lexus. De asemenea vei primi o șapcă Mobil 1 cadou la fiecare achiziție de ulei Mobil 1.

Cum să câștigi cu uleiul de motor Mobil 1?

Pentru a fi în concurs și a avea șansa la a câștiga o mașină hybrid Lexus, trebuie doar să achiziționezi 4l de ulei de motor Mobil 1 din locațiile participante și să încarci chitanța care dovedește achiziția de ulei Mobil 1 în pagina concursului până pe 31 octombrie 2018.

Locaţiile participante sunt: Auchan, Socar, Selgros, Carrefour, Centru Mobil 1, eMag, precum si orice alte locaţii care afişează regulamentul si semnele concursului. Organizatorul și Controlorul de Date al concursului și partea care promite acordarea premiului este ExxonMobil Petroleum & Chemical BVBA. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.