Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga 10.000 euro (cash), un iPhone 4, un Samsung Galaxy S2, o vacanta in Europa + multe alte premii [Reactualizat]
>


         Concursul are loc in perioada: 
        13 Octombrie 2011 - 26 Noiembrie 2011 
   Sursa:   Cautareduceri.ro
        Tip: tragere la sorti



Discount City este o campanie  Cauta Reduceri – cel mai mare portal de reduceri din Romania – ce are ca scop familiarizarea participantilor cu reducerile disponibile zilnic pe  Cauta Reduceri.
Newsletterul gratuit  Cauta Reduceri contine toate ofertele reale de pe toate site-urile de reduceri din orasul tau, actualizate in timp real, si te ajuta sa economisesti sute de lei in fiecare luna! Prin participarea la aceasta campanie vei fi abonat automat la newsletter-ul Cauta Reduceri.
Jocul este un simulator al vietii reale, prin intermediul caruia vei putea experimenta traiul la reduceri intr-un oras virtual. In cadrul jocului va trebui sa ai grija de personajul / avatarul tau cumparandu-i cu bani virtuali diverse produse si servicii, dar economisind in acelasi timp suficienti bani pentru a-ti cumpara o casa!

Ce castigi:

1 x 10.000 euro, 1 x iPhone 4, 1 x vacanta pentru 2 persoane in Europa, 1 x smartphone Samsung Galaxy S2, 1 x 2 bilete de avion dus intors catre orice destinatie Blue Air, 10 x placa pentru indreptat parul Remington S9500, 5 x uscator de par Remington D5020, 5 x perie cu aer cald Remington CB65, 45 x voucher de 50 sau 100 lei pentru oricare dintre ofertele de pe CautaReduceri.ro



Ce trebuie sa faci:
  1. Inregistreaza-te in joc:
  2. Activeaza-ti contul* accesand linkul primit prin email in momentul inregistrarii si esti intri automat in tragerea la sorti pentru "Premiile pentru inregistrare".
  3. Intra zilnic in Discount City si aduna puncte (stelute).
  4. Strange (minim) 1.000 de lei virtuali pentru a-ti cumpara o casa in Discount City Residential Complex pentru a intra in tragerea la sorti pentru Marele Premiu de 10.000 euro CASH.
  5. Strange (minim) 100 de puncte cool pentru a intra in tragerea la sorti pentru "Premiile pentru Cool-Factor".

*In cazul in care inregistrarea a fost efectuata prin Facebook Connect, contul de utilizator este confirmat automat si utilizatorul nu va primi niciun email de activare. In cazul in care inregistrarea a fost efectuata prin login cu datele contului de pe CautaReduceri.ro, contul va fi activat automat doar daca si contul de pe CautaReduceri.ro a fost activat in prealabil.



Premiile Concursului:

In cadrul Concursului vor fi acordate urmatoarele categorii de premii:

a. Premii pentru inscriere:
- 1 x Apple iPhone 4 16GB Negru
- 1 x city break pentru 2 persoane in Europa (la alegere intre: Paris, Roma, Barcelona, Milano sau Londra) oferit de Level Tour: avion + toate taxele incluse + cazare de 2 sau 3 nopti (in functie de destinatie). Castigatorul trebuie sa contacteze agentia in maxim 14 de zile de la data validarii lui, pentru a stabili destinatia si datele de calatorie.
- 5 x placa pentru indreptat parul Remington S9500
- 5 x uscator de par Remington D5020

b. Marele premiu: 10.000 EURO CASH. 

Suma va fi virata in RON, la cursul BNR din ziua transferului, intr-un cont pus la dispozitie de castigator. Transferul se va face in maxim 10 zile lucratoare de la data validarii castigatorului.

c. Premii pentru cool-factor:
- 1 x smartphone Samsung Galaxy S2
- 1 x 2 bilete de avion OPEN, dus intors, cu toate taxele incluse, plus cate un bagaj la cala, catre orice destinatie operata de Blue Air. Biletele trebuie solicitate si emise pana la data de 31.01.2012 si pot avea perioada de calatorie pana la 27.10.2012. Biletele trebuie rezervate prin email la una din adresele: renee.baltag@blue-air.ro sau mirela.secan@blue-air.ro, cu mentionarea urmatoarelor informatii: numele complet al persoanei care va beneficia de bilet, ruta aleasa, data plecarii si data intoarcerii.
- 5 x placa pentru indreptat parul Remington S2044
- 5 x perie cu aer cald Remington CB65

d. Premii zilnice:
45 x voucher de 50 sau 100 lei pentru oricare dintre ofertele reale prezentate pe CautaReduceri.ro.
Daca oferta va fi aleasa dintre ofertele unuia dintre site-urile FunDeal.ro, Kuponiada.ro, CoolBuy.ro, Crocodilo.ro sau ReduceriAzi.ro, atunci voucherul castigat va fi in valoare de maxim 100 de lei. Daca oferta va fi aleasa dintre ofertele altui site prezent pe CautaReduceri.ro, atunci voucherul castigat va fi in valoare de 50 de lei.|
Un voucher poate fi folosit pentru achizitionarea unei singure oferte, in valoare maxima de 50 sau 100 lei, in functie de alegerea detaliata mai sus. Termenul maxim in care acest premiu poate fi folosit este de 7 zile de la data acordarii lui.

Urmatoarele premii vor fi livrate la adresa postala oferita de castigator in maxim 10 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor: 1 x Apple iPhone 4 16 GB Negru, 1 x Samsung Galaxy S2 si 20 x aparat pentru ingrijirea parului de la Remington.



Pentru mai multe detalii acceseaza  regulamentul oficial.


Participa la concurs