Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Spune-ne povestea cuiva drag care munceste din greu si merita o surpriza, iar Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits ii pot pregati o surpriza de neuitat!

Campania   este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 10 martie 2016, ora 00:00:01 – 31 decembrie 2016, ora 23:59:59, ora Romaniei.  

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Campaniei;
  • Participantul trebuie sa acceseze website-ul campaniei, sectiunea “Portia de Surprize” si sa  completeze formularul datele cerute.
    • Relatia cu persoana pe care vrei sa o surprizi: ruda, prieten, cunostinta, vecin, alta
    • Buton “Fotografii cu cel pe care vrei sa-l surprinzi” – participantul trebuie sa incarce minim o fotografie recenta cu persoana pe care vrea sa o surprinda, in format JPG, PNG sau BMP;
    • Buton “Fotografii cu tine” – participantul trebuie sa incarce minim o fotografie recenta a acestuia, in format JPG, PNG sau BMP, dimensiune minima 250 kb.
    • Buton “Fotografie a locului unde vrei sa ii facem surpriza” – participantul poate sa incarce minim o poza a locului in care doreste sa faca surpriza, de pe teritoriul Romaniei, in format JPG, PNG sau BMP, dimensiune minima 250 kb.
  • Datele celui pe care participantul vrea sa-l surprinda: Nume si prenume, Ocupatie, Localitate, Data nasterii, Povestea persoanei pa care particiantul vrea sa o surprinda.

Castigatorii campaniei vor fi desemnati lunar in ultima zi a lunii respective, de catre un juriu format din 6 membri ai Organizatorului si ai Agentiei implicate in desfasurarea campaniei.

Juriul va selecta pentru fiecare din campaniile lunare din cadrul platformei surprize.lidl.ro maxim 5 inscrieri. Echipa de filmare va evalua fiecare caz inscris in campanie pentru fiecare inscriere selectata, urmand ca in urma verificarii si in urma discutiilor purtate cu complicele si cu surprinsul, juriul sa selecteze inscrierea finala cu care se va realiza filmarea si sedinta foto. Juriul va selecta lunar inscrierile ce urmeaza a fi verificate de catre echipa de filmare, tinand cont de cat de relevante sunt pentru Campanie informatiile ce au fost completate in cadrul formularului de inscriere, de pozele inscrise in Campanie si de cat de bine reflecta conceptul creativ propus de Agentie.

Juriul isi rezerva dreptul de a selecta cele 5 inscrieri finaliste lunare, precum si castigatorul final lunar. 

Premiul acordat castigatorului desemnat lunar (in ultima zi a lunii respective) consta in: 400 euro net + TVA /1 zi filmare / Persoana Surprinsa (care apare in spot alaturi de familie sau un grup de prieteni indiferent de numarul de membri) platibili in RON, SAU 600 euro net + TVA/2 zile filmare/familie indiferent de numarul de membri (platibili in RON).

Suma va fi platita in numerar la sfarsitul filmarii de catre casa de productie, care va semna in momentul platii un proces verbal de predare-primire a premiului cu un reprezentant (care sa aiba minim 18 ani) al familiei filmate. Cursul luat in considerare pentru calculul valorii in lei a premiului este cel din ziua semnarii procesului verbal de predare / primire.

In cadrul Campaniei se vor acorda maxim 9 premii