Acest concurs a expirat în data de 2018-03-31. Vezi concursurile active aici.
Pe 16 martie 2018 sarbatorim oficial Ziua Internationala a Somnului (World Sleep Day) care pentru noi a devenit Dormeo Sleep Day.

Ziua mondiala a somnului este marcata, anual, in ziua de vineri a celei de-a doua saptamani intregi a lunii martie, ceea ce in 2018 inseamna 16 martie. Este un eveniment international, cu scopul de a atrage atentia asupra impactului pe care tulburarile de somn il au atat asupra individului, cat si asupra societatii. Tema din acest an a Zilei mondiale a somnului este "Join the Sleep World, Preserve Your Rhythms to Enjoy Life".

Pe fiecare dintre noi, somnul ne ajuta sa ne refacem dupa o zi lunga in care muncim, ne jucam sau avem alte activitati. Calitatea somnului afecteaza direct calitatea stilului de viata incluzand aici productivitatea, echilibrul emotional, creativitatea, vitalitatea, starea psihica si chiar greutatea. Nici o alta activitate in afara de somn nu aduce atatea beneficii sanatatii noastre, cu efort atat de mic! 

Pentru a avea parte de un somn bun si odihnitor trebuie sa te asiguri ca te culci in fiecare noapte intr-un pat confortabil avand o saltea de calitate, o perna ce ofera sustinere optima coloanei vertebrale si o lenjerie calduroasa si comoda.

Si chiar daca nu reușim mereu sa ne odihnim 8 ore pe noapte, important este ca somnul sa fie unul odihnitor, in pozitia corecta, astfel incat sa ne trezim cu energia necesara pentru a doua zi. 

Pe 16 martie 2018 sarbatorim oficial Ziua Internationala a Somnului (World Sleep Day) care pentru noi a devenit Dormeo Sleep Day -  atat in Romania, cat si in restul tarilor in care suntem prezenti. 

Conceptul general al campaniei este: In spatele povestilor de succes este mereu un somn odihnitor.

Vorbim adeseori despre succes, despre planuri realizate, dar  uitam de cele mai multe ori ca somnul este unul dintre factorii care ne-au ajutat sa ajungem  in punctul in care ne-am dorit. DORMEO® vrea sa aduca aminte tuturor ca odihna si somnul sanatos sunt  esentiale pentru orice reusita. 

Promovam o lista lunga de oferte la produsele Dormeo care vor avea o pagina dedicata pe dormeo.ro.

Acum, cu ocazia zilei mondiale a somnului, ai sansa de a castiga una din cele 10 pilote Siena Light v2 140x200. Foloseste Masca Dormeo din platforma Facebook denumita „Masca Dormeo - Sarbatorim Ziua Somnului!” ca poza de profil, foloseste la descriere hashtag-ul #ziuasomnului și poți câștiga prin tragere la sorti una din cele 10 pilote Siena Light v2 140x200.

In plus, daca cumperi un produs Dormeo de minim 49 de lei, poti castiga 10.000 Euro!

Povestea Dormeo a inceput cu o singura saltea din spuma, in 2002. Atunci s-a declansat o adevarata “revolutie” pe piata produselor de dormit in Europa centrala si de Est, iar brandul a inceput sa schimbe perceptia oamenilor despre somn, devenind rapid un sinonim pentru intreaga categorie de saltele. Am oferit de la inceput produse inovatoare, un bun raport calitate pret, siguranta a cumparaturilor si cele mai bune servicii. 

Astazi, brandul DORMEO® cuprinde o gama larga de produse de dormit si de casa: saltele, toppere, perne, pilote, lenjerii de pat, articole pentru camerele de zi sau accesorii pentru baie, si este fara indoiala expert in solutii pentru un somn sanatos. Dormeo are mai mult de 300 de produse in portofoliu si este brandul de solutii pentru dormit in care au incredere milioane de clienti ce au cumparat milioane de produse peste tot in lume.

Brandul Dormeo apartine Studio Moderna, cel mai important retailer omni-channel din Europa Centrala si de Est. Produsele sunt distribuite prin 6 canale de vanzare diferite: TV (spoturi teleshopping si prime time), in magazinele proprii (Top Shop si Dormeo), in online, in cataloage de vanzare, prin intermediul colegilor din call-center si in retelele de magazine partenere.