81
concursuri
active
Premii
in valoare de

696.84
miliarde de lei,
adica

696.839.387,00
RON
11573
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Reduceri cool pentru o vara fierbinte!

 admin  2018.07.05  Promotii  523

concurs Orange

Reduceri cool  pentru o vară fierbinte!

Fiecare grad peste 20 ℃ îți aduce reduceri cool vara aceasta. Cea mai votată regiune acordă temperaturile din săptămâna curentă.

Votează săptămânal pe hartă cea mai hot regiune a țării și primești reduceri în funcție de temperatura înregistrată acolo. În plus, ai 3% reducere direct în coșul de cumpărături din magazinul online daca plasezi comanda în zona votată.

Campania se desfășoară în perioada 2 iulie – 3 septembrie 2018. Promoția se desfășoară în limita stocului disponibil

Temperatura de referință este furnizată de INMH și este valabilă în orașele reprezentative fiecărei regiuni din România: Transilvania: Brașov ; Muntenia: București; Moldova: Iași; Oltenia: Craiova; Dobrogea: Constanța; Banat: Timișoara; Crișana: Arad; Bucovina: Suceava; Maramureș: Baia-Mare

În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract, pe 24 luni, iar în cazul accesoriilor, obiectelor conéctate și tabletelor reducerile se aplică la prețul standard.

Reducerile se aplică tuturor produselor din magazinul online, excepție făcând produsele Playstation, Apple Watch și Smarthome.

Pe parcursul campaniei, în magazinul online, pentru perioade limítate, se vor regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher.

Extra discount-ul pentru comenzile livrate in zona in care se afla Flăcărilă, de 3%, se va aplica in cos, la valoarea ramasa in urma aplicarii reducerii oferita de temperatura.

Orasele reprezentative, din care va fi preluata temperatura sunt : Transilvania: Brasov; Muntenia: Bucuresti; Moldova: Iasi; Oltenia: Craiova; Dobrogea: Constanta; Banat: Timisoara; Crișana: Arad; Bucovina: Suceava; Maramureș: Baia-Mare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii promotii Orange