Acest concurs a expirat în data de 2018-07-16. Vezi concursurile active aici.
Ghiceste scorul si castiga! Pune pariurile tale pentru fiecare meci si castiga unul dintre super premiile puse la bataie.

Concursul se desfăşoară online, pe site-ul fotbal.kaufland.ro, în perioada 07 iunie 2018, ora 00:00:00 – 15 iulie 2018, înainte de ora de start a ultimului meci din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie:

  • Să acceseze site-ul fotbal.kaufland.ro, în perioada desfăşurării concursului şi să se înscrie, prin completarea formularului de înscriere;
  • Să ofere pronosticuri pentru meciurile nedisputate din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2018;
  • Să acumuleze puncte, conform prezentului regulament;

Acumularea punctelor se face astfel:

Participantii care detin un cont în platforma fotbal.kaufland.ro vor avea posibilitatea de a efectua un pronostic inainte de inceperea unui meci cu privire la rezultatul  acestuia. Se pot plasa pronosticuri pentru meciuri până la ora oficială de începere a meciului. După fluierul de start al arbitrului, nu se mai pot plasa pronosticuri pe meciul în curs.

Punctele se acordă ținând cont de următoarele criterii:

  • Câștigător corect - 1 punct
  • Golaveraj corect - 2 punct
  • Scor exact - 3 punct
  • Meci cu joker - Se dublează punctele

Jokerul dublează punctele, in total sunt alocati 10 jokeri, dupa cum urmeaza: trei pentru faza grupelor, respectiv unul pentru fiecare etapa din cadrul grupelor, unul pentru optimi, unul pentru sferturi, unul pentru semifinala si unul pentru finala.

Suplimentar, participantii au posibilitatea de a obține maximum 8 puncte extra, răspunzând la cele trei întrebări de mai jos:

  • Care echipa va câștiga Campionatul Mondial? [se va alege o țară participantă din cele calificate la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018]
  • Câte goluri se vor înscrie în total în cadrul campionatului? (fără loviturile de departajare din prelungiri)? [se va alege un interval cuprins între 100 și 190 de goluri]
  • Care echipă va marca cele mai multe goluri pe durata întregului campionat? [se va alege o țară participantă din cele calificate la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018]
  • Câte meciuri vor fi decise prin lovituri de departajare pe durata întregului campionat? [se va alege un număr cuprins între 0 și 16 meciuri]

Pentru fiecare răspuns corect la oricare dintre cele patru întrebări suplimentare, se acordă două puncte.

Pentru a câștiga un premiu în cadrul acestui concurs, un participant trebuie să aibă cel puțin un punct. Un participant poate câştiga un singur premiu din categoriile I, II sau III și un singur premiu din categoria IV.

În cadrul acestui concurs se acordă următoarele premii:

  • I - 1 x Pachet pentru suporteri de top: 6 echipamente sportive cu însemnele echipei favorite participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2018.
  • II - 1 x Abonament de 12 ședințe a câte 2 ore fiecare pe un teren sintetic de fotbal.
  • III - 1 x Cumpărături în Kaufland, sub formă de bonuri cadou în valoare de 20 lei înmulțit cu numărul de puncte acumulate în cadrul concursului.
  • IV - 20 x Minge adidas Telstar 2018, Glider, albastru/verde.

Premiile vor fi acordate în ordinea punctajelor obținute, astfel:

  • Premiul de categoria I va fi acordat participantului care a acumulat cel mai mare punctaj din clasament.
  • Premiul de categoria II va fi acordat participantului care se află pe poziția a doua în clasament.
  • Premiul de categoria III va fi acordat participantului care se află pe poziția a treia în clasament.

În situația în care există egalitate de puncte între 2 sau mai mulți participanti din cadrul unei categorii (categoria I, II sau III) se vor organiza extrageri electronice succesive pentru desemnarea câștigătorilor, după cum urmează:

Dacă numărul utilizatorilor cu scor egal depășește numărul premiilor acordate pentru o categorie, câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Cei care nu au fost extrasi câștigători la o categorie câștigă automat premiul din categoria inferioară sau intră în tragerea la sorti in cazul in care numărul utilizatorilor calificați este mai mare decât numărul premiilor acordate.

Premiile de categoria IV vor fi acordate săptămânal prin tragere la sorți. Săptămânal, se vor acorda câte cinci premii, în tragerea la sorți intrând toți utilizatorii care au obținut cel puțin un punct până la momentul extragerii.

Extragerea câștigătorilor și a rezervelor se va face la sediul Organizatorului, cu ajutorul unei aplicatii electronice pe baza ID-urilor de participare. In fiecare etapa a acestei categorii se vor  extrage 5 castigatori, precum și 2 rezerve.

Extragerile pentru premiile de categoria IV vor avea loc după cum urmează:

  • 21.06.2018 pentru etapa 1 de concurs, desfășurată în perioada 14.06.2018-20.06.2018;
  • 28.06.2018 pentru etapa 2 de concurs, desfășurată în perioada 21.07.2018-27.06.2018;
  • 05.07.2018 pentru etapa 3 de concurs, desfășurată în perioada 28.06.2018-04.07.2018;
  • 16.07.2018 pentru etapa 4 de concurs, desfășurată în perioada 05.08.2018-15.07.2018, înainte de ora de start a ultimului meci din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

La acest concurs pot participa numai persoane fizice majore, care au împlinit 18 ani până la data începerii concursului, cetăţeni cu domiciliul stabil sau reşedința în România. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.