MarketAgent – Kerdoivek kitoltese penzert.

A MarketAgent egy online módon működő piackutató cég, melynek több ezer tagja van. Az oldal magyar nyelven is elérhető.  A cég csakis a mi - azaz a regisztrált tagok véleményére kíváncsi. Ha Ön regisztrál, akkor induláskor 150 pontot kap, amely 1,5 eurót jelent. A MarketAgent többféle kiutalási lehetőséget is biztosít a megkeresett pénzeinknek és már 2 eurótól is ki lehet kérni a jól megérdemelt fizetésünket.

A MarketAgent küldetése:

  • Részt vehet online kutatásainkon
  • Meghatározhatja a jövő trendjeit és termékeit
  • Véleményével készpénzhez juthat

A sikeres regisztrációt követően Ön kap egy e-mailt erről a címről: info@marketagent.com, amit meg kell erősíteni 72 órán belül! Ezt a szokásos módon a levélben található linkre kattintással teheti meg. (Tipp: Nézze meg a Spam mappáját)

Regisztráció után be kell lépni és megnézni, hogy van-e másik kérdőív az “Aktuális kutatások”-ban. Érdemes rendszeresen nézegetni fiókunkat annak ellenére, hogy E-mailben kiküldi a cég az új megbízásokat. Amint új kérdőívünk van akkor azt minél előbb próbáljuk meg kitölteni.

A kérdőívek felajánlása alapvetően véletlenszerűen történik. Tehát a rendszer véletlenszerűen választja ki a megfelelő számú résztvevőket adatbázisunkból. A résztvevőknek azonban gyakran meg kell felelniük bizonyos követelményeknek is (pl. csak férfit keresünk egy adott kérdőívhez, vagy éppen csak hölgyet). Ez azt jelenti, hogy néha nagyobb időközönként, máskor pedig gyors egymásutánban kaphat kérdőíveket.

Regisztráljon most itt és keressen pénzt!

5 din 5 (28 Voturi)