Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Inregistreaza-ti produsul si premiile Philips te asteapta!

Campania “Inregistreaza-ti produsul Philips” este organizata si se desfasoara incepand cu data 01.07.2017, ora 00:00 si se incheie la data de 28.02.2018, ora 23:59.

Consumatorii care nu detin un cont MyPhilips, trebuie mai intai sa isi creeze unul. Pentru creearea unui cont MyPhilips, trebuie urmati urmatorii pasi:

  • accesarea site-ului de aici si completarea formularului de creare cont, integral, cu toate informatiile obligatorii marcate cu simbolul *
  • apasarea butonului „Creeaza cont”.
  • validarea si activarea contului utilizand link-ul primit in mailul de “Confirmare inregistrare”

Pentru inscrierea in concurs, atat consumatorii care detin deja un cont MyPhilips precum si cei care creeaza un nou cont conform instructiunilor anterioare, trebuie sa parcurga pasii de mai jos:

  • accesarea site-ului de aici
  • autentificare in contul MyPhilips detinut si inregistrarea produsului/produselor Philips detinute in sectiunea ”Inregistrare produs”
  • introducerea informatiilor obligatorii solicitate: modelul produsului, data achizitie. Atasarea dovezii de achizitie (bonul fiscal) este obligatorie pentru participarea si validarea inscrierii la concurs
  • apasarea butonului “Inregistrare”

In urma apasarii butonului “Inregistrare” consumatorii vor primi confirmarea atat pe pagina, cat si printr-un e-mail de confirmare a inregistrarii produsului. Acesta din urma contine sumarul datelor furnizate. In perioada desfasurarii campaniei, acest mesaj/email reprezinta confirmarea inscrierii la concurs.

Un participant poate inregistra oricate produse doreste in perioada de desfasurare a campaniei, insa nu poate inregistra acelasi produs de mai multe ori (ex: acelasi model si aceeasi data de achizitie).

Premiile oferite in cadrul acestei campanii, sunt dupa cum urmeaza: 

Premii pentru perioada 01.08-17 - 31.08.17:

La tragerea la sorti din data de 06.09.17 vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada 01.08.17 - 30.08.17 ora 23:59 inclusiv, exceptie facand castigatorii desemnati la extragerile anterioare.