Acest concurs a expirat în data de 2017-01-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 7 iPhone 7 sau unul din cele 40000 odorizante de masina sau unul din cele 42000 brelocuri sau unul din cele 42000 brichete sau un

Campania promotionala "Te inscrii si castigi" se va desfasura in toate agentiile de pariuri traditionale autorizate "Casa Pariurilor" in perioada 24 decembrie 2016 - 31 ianuarie 2017.

MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a participa la prezenta Campanie Promotionala, clientul va trebui sa solicite cardul de membru in clubul Casa Pariurilor si sa declare in mod corect, casierei din agentia in care a solicitat cardul, urmatoarele: nume, prenume, CNP, email, numar de telefon.

Un participant nu poate solicita mai multe carduri de membru in clubul Casa Pariurilor. In cazul in care se va descoperi ca un client detine mai mult decat un card de membru, acesta va fi automat exclus din Campania promotionala.

Toti detinatorii de carduri de membru in clubul Casa Pariurilor si care indeplinesc conditiile prezentului Regulament, vor primi un singur premiu in agentiile de pariuri traditionale Casa Pariurilor, constand intr-un material Promotional, in limita stocului disponibil.

De asemenea, toti participantii care indeplinesc conditiile prezentului Regulament, vor fi inscrisi automat in concurs, in baza codului unic, atribuit cardului de membru. Va avea loc o singura extragere pentru desemnarea castigatorilor, in data de 01.02.2017.  Pentru a revendica premiul, Participantul trebuie sa faca dovada ca detine un card de membru in Clubul Casa Pariurilor si ca toate datele cu caracter personal, inregistrate pe card sunt corecte.

PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

In cadrul campaniei, Organizatorul va caorda urmatoarele premii:

  • 40000 odorizante de masina;
  • 42000 brelocuri;
  • 42000 brichete;
  • 39200 pixuri.

In cadrul extragerii, se vor acorda 7 premii constand fiecare intr-un telefon iPhone 7